Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Σήψη μέχρι το κόκκαλο! 10 σκάνδαλα που τα… έφαγε το σκοτάδι

 


Συντάκτης: Newsroom

Δημοσιευση:



Σκάνδαλα όπως του ΚΕΕΛΠΝΟ τα τρώει το σκοτάδι. Οι 100 νεκροί την ημέρα από την πανδημία είναι στα «ψιλά» των δελτίων ειδήσεων. Κυκλώματα από πλουσιόπαιδα νιώθουν τόσο ισχυρά κι ασύδοτα, που βιάζουν κοπέλες διαφημίζοντας τα όργιά τους στα social media.

  • Από τον Βασίλη Γαλούπη

Εκλεκτοί της κυβέρνησης, όπως ο Λιγνάδης, δικάζονται για βιασμούς. Αλλοι εκλεκτοί, όπως ο Φουρθιώτης, μπουκάρουν στα υπουργεία, κλοτσούν πόρτες και αποσπούν χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο χρήμα. Μη εκλεκτοί δημοσιογράφοι διώκονται για ρεπορτάζ τους, ενώ άλλοι πυροβολούνται. Αντιπρόεδρος του ΣτΕ που αναβαθμίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο διώκεται για σκάνδαλο με ναρκωτικά και σεξουαλικά όργια. Τηλεπερσόνα διακόπτει παράσταση επειδή θίξανε το πανίσχυρο μιντιακό και φιλοκυβερνητικό αφεντικό της.

Εύλογα η κοινή γνώμη παρακολουθεί αποσβολωμένη τη σήψη να έχει φτάσει μέχρι το κόκαλο. Ενα σκηνικό αποσύνθεσης που γεννά οργή και που ο τόπος μας δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά σε τέτοιο βαθμό, ούτε στις πιο παρακμιακές εποχές. Μοναδικό όπλο της κυβέρνησης για να μη φτάσει στα… ρουθούνια των πολιτών όλη αυτή η μπόχα είναι ο έλεγχος της πληροφορίας και η συνεργασία των προθύμων. Καθημερινά γίνεται ένας μαραθώνιος για να θαφτεί ή να απαξιωθεί οτιδήποτε «σκάει» στην επικαιρότητα με οσμή σκανδάλου. Οσα αναδεικνύονται από μια μικρή μερίδα ΜΜΕ ή από τα social media πρέπει να «θαφτούν», να φτάσουν σε όσο το δυνατόν λιγότερα αυτιά πολιτών.                                                                                    ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ       https://www.newsbreak.gr/ellada/289521/sipsi-mechri-to-kokkalo-10-skandala-poy-ta-efage-to-skotadi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: