Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Αυτοί που σερνόταν κάτω για το BLM πού είναι τώρα ;

 


Διονυσία Αντύπα

᾽᾽Με καταγωγή από τη Συρία ήταν ο άνδρας που το μεσημέρι της Τρίτης στην Ομόνοια προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα και στη συνέχεια να την πετάξει από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου.

Τις σοκαριστικές σκηνές παρακολουθούσαν δεκάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή. Τη ζωή της γυναίκας έσωσαν την τελευταία στιγμή άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περνούσαν από το σημείο όταν διαπίστωσαν πως πλήθος κόσμου παρακολουθούσε κοιτώντας προς τα πάνω, μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει «θα με πετάξει κάτω».᾽᾽

Βεβαίως εφόσον ο δράστης είναι αλλοδαπός εισβολέας και κατατρεγμένος, τα κέντρα και τα δίκτυα που σε άλλες περιπτώσεις σηκώνουν πανό και κάνουν οργισμένες διαδηλώσεις, σιωπούν (έχουν τους λόγους τους). Η δε πλειοψηφία του λαού (λόγω αυτής της σιωπής) δεν εξεγείρεται, δεν αγανακτεί, δεν καταριέται με ένα περιστατικό που έγινε στον παρόντα χρόνο, χθες, και όχι πριν 30-40 χρόνια και μάλιστα μπροστά στα μάτια ᾽᾽πλήθους κόσμου᾽᾽ και όχι στις αναμνήσεις κάποιας μεσόκοπης κυρίας ή κυρίου !

Αυτά για να ξέρουμε πόσο κατευθυνόμενη είναι η κοινή γνώμη και ποιοι την κατευθύνουν με εντυπωσιακή επιδεξιότητα. Λογικό είναι λοιπόν αυτά τα κέντρα να εμπαίζουν και το θρησκευτικό αίσθημα αυτού του λαού κοροϊδεύοντας όσους συμμετέχοντες σε θρησκευτικές λιτανείες αυτές τις μέρες. Όταν οι ίδιοι έστελναν χοντροκώληδες νεολαίους να σέρνονται χάμω τ᾽απίστομα προς τιμήν των μαύρων BLM και ενός ναρκομανή Αμερικανού.

Μόνο όταν γυρίσουμε την πλάτη στις ειδήσεις που διακινούν αυτά τα δίκτυα θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε για το μέλλον μας.             https://tourkikanea.gr/uncategorized/blm/

Δεν υπάρχουν σχόλια: