Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τι ακριβώς συμβαίνει στη Χιμάρα αλλά και στη γύρω περιοχή; ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!




Μας έφθασαν πολλές καταγγελίες, με τελευταία αυτή του προέδρου Χειμαρριωτών Τιράνων Σταύρου Μάρκου, βάσει των οποίων μέσω της «τουριστικής ανάπτυξης» επιχειρείται ο εποικισμός και η πληθυσμιακή αλλοίωση της Χειμάρρας, με αιχμή και τις Δρυμάδες και την Παλάσα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη λεηλασία γης που στην πλειοψηφία της ανήκει σε μειονοτικούς.




Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο επεισόδιο είναι το αίτημα για ανέγερση τζαμιού στις Δρυμάδες με επιχείρημα την αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού!

Ο κ. Μάρκου μάλιστα αναρωτιέται γιατί όλοι ασχολούνται μόνο με τη Χειμάρρα και δεν αναφέρονται στο Δραλέο, στην Παλάσα, στις Δρυμάδες, στο Γιάλι, στο Κηπαρό, που φαίνεται να έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της επιχείρησης αφελληνισμού της περιοχής.

Ενίσχυση των διπλωματικών αρχών στις χώρες που αποτελούν τροφοδότη του ελληνικού τουρισμού, στις χώρες που υπάρχει ζωτικό εθνικό ενδιαφέρον, σε χώρες που μπορεί να συμβάλουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην ανάκαμψη της χώρας.

Και κλείσιμο των διπλωματικών αρχών που είναι για τουρισμό των ημετέρων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τρία-τέσσερα χρόνια… http://apenadi.blogspot.gr                                                                              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: