Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»


View image on Twitter
Γράφει η Κορίνα Πενέση 
Πρόσφατα η αστυνομία άρχισε να ερευνά έξι υποθέσεις βανδαλισμών σε χριστιανικές εκκλησίες στην πόλη Βαμβέργη της Γερμανίας. 
Οι ζημιές, που περιλαμβάνουν καταστροφή εικόνων και Σταυρών, ανέρχονται σε πάνω από 20.000 ευρώ. 
Βαριά αγάλματα και σταυροί πετάχτηκαν κάτω και καταστράφηκαν με τέτοιον τρόπο, που είναι να απορεί κανείς ποιος έχει τόσο μένος απέναντι στην Εκκλησία και την Χριστιανική πίστη. 
Σύμφωνα με τις συλλήψεις που έγιναν, κοινό γεγονός είναι ότι οι «μετανάστες» είναι αναμεμιγμένοι στις ενέργειες αυτές. Για παράδειγμα, ένας πακιστανός «πρόσφυγας» τον περασμένο Δεκέμβριο προσπάθησε να ανατινάξει μια εκκλησία στο Μάνχαϊμ, ενώ πιο πρόσφατα, μόλις την περασμένη εβδομάδα, άλλος ένας πακιστανός συνελήφθη για ζημιές σε εκκλησία στην πόλη Κέμνιτς, ενώ είναι ο βασικός ύποπτος και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 
Και δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις. Άνθρωποι έχουν χτυπηθεί άσχημα επειδή φορούσαν σταυρό και απειλήθηκαν ακριβώς και μόνο επειδή είναι Χριστιανοί.
Όλα αυτά κι άλλα πολλά φυσικά αποκρύπτονται από τον γερμανικό (αριστερόστροφο) Τύπο, ακριβώς όπως γίνεται και στην Χώρα μας (αφού οι Τσιπροκαμμένοι έχουν δώσει εντολές στην Αστυνομία να αποκρύπτει τις εθνικότητες για ευνόητους λόγους).
Με την μόνιμη, γελοία «καραμέλα» ότι το να αναφέρουν εθνικότητες θα βάλει «βούτυρο στο ψωμί» των ακροδεξιών κλπ. οργανώσεων, τα «αμερόληπτα» ΜΜΕ προτιμούν να λογοκρίνουν ειδήσεις και να αποκρύπτουν την αλήθεια.
Η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της Μέρκελ άνοιξε τις πόρτες για να εισέλθουν στη χώρα πολλές χιλιάδες «πρόσφυγες και μετανάστες». Άνθρωποι που το να μισούν τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς, είναι για εκείνους κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και το να καταστρέφουν εκκλησίες ή το να χτυπάνε αθώους πολίτες είναι γι αυτούς «τρόπος ζωής».
Τα ίδια και χειρότερα θα συμβούν και στην Ελλάδα αν δεν ξυπνήσουμε όλοι σύντομα.                                       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: