Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΑΝΙΚΑ ΝΕΚΤΟΤΑΦΕΙΑ!

 Θα τους γδάρουν ζωντανούς ήθελε να πει ο Σιέχ; Ποιους θα λιντσάρουν η γδάρουν Σιέχ; Εδώ στην πατρίδα που φιλοξενήσε υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη, δεν μπορείς να επικαλείστε τέτοιες βαρβαρότητες στην πατρίδα μας ,κομμένο και ραμμένο λοιπόν Σιέχ και μην απειλής χωρίς στοιχεία κανέναν Ελληνα πολίτη.
Λές πως αν τα μάθουν οι Πακιστανοί θα γδάρουν ζωντανούς τους υπαίτιους χρυσαυγήτες έτσι;;Φαίνεται πως έχεις πολύ θράσος για να μιλάς σε αυτόν τον τόνο.!!


Και οι Πακιστανοί σου Σιέχ να τα μάθουν και να μην τα μάθουν,η να αποδειχτεί όντως πως αυτην την ενέργεια βανδαλισμού την έκαναν χρυσαυγήτες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσύ και οι Πακιστανοί σου είναι μια μήνυση, δηλαδή καταβάλλεις χαρτόσημο 120 ευρώ στα δικαστήρια  για τον υπαίτιο που θα αποκαλύψεις, μετά πάς με αυτό στον αστυνομικό υπηρεσίας και κάνεις μήνυση για προσβολή και βεβήλωση  θρησκευτικού οργάνου,και μετά περιμένεις την τακτική δικάσιμο,,,, αυτο επιβάλει η έννομη τάξη και οι νόμοι του κράτους μας Σιέχ.

ΌΠΟΙΟΣ νομίζει πως θα κάνει την πατρίδα μας Ισλάμ αμπάντ και  σαράι του ΓκαραγκιοζοΙσλάμ είναι γελασμένος,,,, 
<<<και ο τελευταίος να κλείνει την πορτα>>>

Γιαυτό Σιέχ εγώ στη θέση σου θα ανακαλούσα τις απειλές και άμεσα μάλιστα,διότι αν χτυπηθεί Έλλην πολίτης η γδαρθεί η λιντσαριστεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, Πακιστανούς κτλπ  λόγο των πολιτικών του φρονημάτων, τότε να είναι γρήγορο το καταμαράν που θα φύγεις και εσύ και οι Πακιστανοί σου.


Για εμάς που έχουν δει τα μάτια μας, λέμε πως η υπόθεση είναι φτιαχτή, και πολύ πιθανόν πράκτορες της Άγκυρας που σουλατσάρουν τριγύρω ανενόχλητοι τη έκαναν, για να δημιουργήσουν καταστάσεις,και ίσως εξέγερση λαθρομεταναστών ,,θα δούμε λοιπόν -επαγρυπνειτε Ελληνες έρχονται  καταστάσεις.
Το μπλόγκ μας είναι κατά της χρυσής αυγής σε όλα τα επίπεδα και δεν αποδέχεται τίποτα από το ιδεολογικό της εθνικοσοσιαλιστικής  παράταξης.
Αν χρειαστεί όμως θα υπερασπίσουμε  την ελευθεριά και ισονομία όλων των πολιτών της πατρίδας,  εμείς οι Ελληνες θα είμαστε παρων και στην πρώτη γραμμή. 


eleusisdiagoridon

                  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ        ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: