Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Προκαλούν τα φερέφωνα των τοκογλύφων - Λυμπεράκη: «ΝΑΙ στους πλειστηριασμούς, πάνω απ’ όλα το Μνημόνιο»!


   
Προκαλούν τα φερέφωνα των τοκογλύφων - Λυμπεράκη: «ΝΑΙ στους πλειστηριασμούς, πάνω απ’ όλα το Μνημόνιο»!
Ο ρόλος του μορφώματος ονόματι «Ποτάμι», έχει καταδειχθεί από την αρχή της ιδρύσεώς του. Ούτε οι πλέον καχύποπτοι όμως, δεν φαντάζονταν το βαθμό της εξάρτησής του από τα κέντρα λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες, τις επιταγές των οποίων υπηρετούν με αηδιαστική δουλοπρέπεια!
Μετά λοιπόν τον πρόεδρο του μορφώματος, ο οποίος έχει μετατραπεί σε ανεπίσημο εκπρόσωπο τύπου των Γιούνκερ και Σουλτς, η βουλευτής Αντιγόνη Λυμπεράκη ξεσπάθωσε υπέρ του Μνημονίου της Αριστεράς, από βήματος τηλεοπτικού σταθμού του οποίου μεγαλομέτοχος είναι ο Μπόμπολας.
Η βουλευτής του Ποταμιού φρόντισε να μην αφήσει κανένα περιθώριο παρερμηνειών για όσα πρεσβεύει το κόμμα και ο πρόεδρός της: «είναι σημαντικότερο να ψηφιστούν τα μέτρα, ακόμη και των πλειστηριασμών, απ' το να μπει μια βόμβα στην εξομάλυνση της πορείας της χώρας»!
Με απλά λόγια, το Ποτάμι υποστηρίζει με έκδηλο φανατισμό το μέτρο των πλειστηριασμών αλλά και κάθε άλλο άδικο μέτρο το οποίο θα πλήξει βάναυσα τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, αρκεί να μη θιγούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων!
Στο χέρι των Ελλήνων και των Ελληνίδων είναι να στερέψει το Ποτάμι του ραγιαδισμού και οι θλιβεροί του εκπρόσωποι.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: