Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

  Η σκορπιοφαγωμένη Μαρία ΑΝΕΣΤΗΘΗ! Το Spiegel “κατέβασε” τα “ρεπορτάζ”…


EVROS 38 MIGRANTS NISIDA

Μέγας ντόρος και άφθονη χολή κατά της Ελλάδας και της ανάλγητης κυβέρνησης αυτής έρρευσε. Αίτια ο “τραγικός θάνατος της 5χρονης Μαρίας από δάγκωμα σκορπιού στην ελληνική νησίδα”  (τούρκικη είναι) του Έβρου. Η υποτιθέμενη 5χρονη ήταν μαζί με άλλους 38 πρόσφυγες στη νησίδα, αλλά η άκαρδοι κυβερνώντες αδιαφορούσαν και να, ήρθε ο σκορπιός και έφαγε το κορίτσι…

Το γερμανικό Der Spiegel που πρωτοστατούσε στην εκστρατεία δυσφήμισης της Ελλάδας καταγγέλλοντας “παράνομες επαναπροωθήσεις”, εάν όχι “δολοφονίες” από τις ελληνικές αρχές, έκανε σημαία την παντελώς αναπόδεικτη ιστορία της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ μικρής Μαρίας για να πλήξει την Ελλάδα.

Μάλιστα το “έγκυρο, αξιόπιστο ρεπορτάζ” του Spiegel έγινε σημαία και εντός των τειχών από τους γνωστούς “φιλάνθρωπους” με πολιτικό κόμμα μάλιστα να φτάνει στην έσχατη κατρακύλα να κατηγορεί το Λιμενικό Σώμα για “δολοφονίες με εντολή Μητσοτάκη”.

Τώρα όμως το Spiegel ξαφνικά ανάνηψε! Είδε το φως το αληθινό! Κατέβασε μάλιστα από την σελίδα του το σχετικό “ρεπορτάζ” γράφοντας:

“Στο σημείο ήταν ένα άρθρο για την τύχη μιας ομάδας προσφύγων στον ελληνοτουρκικό ποταμό Έβρο το καλοκαίρι του 2022. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αμφιβολίες για την προηγούμενη περιγραφή των γεγονότων εκείνης της εποχής. Επομένως, αφαιρέσαμε προσωρινά πολλά άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα από τον ιστότοπό μας. Εξετάζουμε τις αναφορές μας και, μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, αποφασίζουμε εάν οι συνεισφορές θα αναδημοσιευτούν σε διορθωμένη και ενημερωμένη μορφή, εάν είναι απαραίτητο”, αναγράφει.

Ιδού η ανακοίνωση και γερμανιστί: “An dieser Stelle befand sich ein Beitrag über das Schicksal einer Flüchtlingsgruppe am griechisch-türkischen Grenzfluss Evros im Sommer 2022. Mittlerweile gibt es Zweifel an der bisherigen Schilderung der damaligen Geschehnisse. Wir haben daher mehrere Beiträge zu diesem Thema vorläufig von unserer Website entfernt. Wir überprüfen unsere Berichterstattung und entscheiden nach Abschluss der Recherchen, ob die Beiträge gegebenenfalls in korrigierter und aktualisierter Form erneut veröffentlicht werden”.

Μπράβο σας, κύριοι. Συγνώμη όμως θα ζητήσετε από την Ελλάδα που τόσο άθλια και κυρίως αντιδημοσιογραφικά, κατηγορήσατε; Γιατί, όπως ένας πρόγονος, (Γκαίμπελς τον έλεγαν;) έλεγε, λέγε όσα ψέματα θες, κάτι θα μείνει. Κι η Ελλάδα έθνος φονιάδων δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία της. Για την ιστορία άλλων, όρκο δεν παίρνουμε.                 https://www.defence-point.gr/news/i-skorpiofagomeni-maria-anestithi-to-spiegel-quot-katevase-quot-ta-quot-reportaz-quot

Δεν υπάρχουν σχόλια: