Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ισλάμ: Θρησκεία αγάπης και συγχώρεσης… ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Γνωρίζουν οι Δυτικοί τι μπαίνει στις χώρες τους; Στο παρακάτω βίντεο από τη Συρία το 2015, ένα μέλος του Μετώπου Al-Nusra, του συριακού κλάδου της Αλ Κάιντα, δολοφονεί δημόσια μια γυναίκα στο δρόμο για παραβίαση της σαρία (Ισλαμικός Νόμος). Η γυναίκα, που κατηγορείται για μοιχεία, πυροβολήθηκε στον δρόμο αφού οι Τζιχάντι αρνήθηκαν το αίτημά της να δει τα παιδιά της. Ένας από τους εκτελεστές της φροντίζει οι άνδρες γύρω του να καταλάβουν ότι την εκτελεί στο όνομα του Αλλάχ και για χάρη του Ισλαμικού Νόμου. Ο παρών μουλάς απαγγέλλει φράσεις από το κοράνι. «Η ανταμοιβή όσων πολεμούν τον Αλλάχ και τον αγγελιοφόρο του και προσπαθούν να φέρουν τη διαφθορά στη γη είναι να πεθάνουν». Είναι η σούρα Al-Ma’idah (5:33) στο Κοράνι.

«Και ζητάμε από τον θεό, δόξα σ’ αυτόν, να της κάνει αυτή την τιμωρία, εξιλέωση για τις αμαρτίες της σε αυτόν τον κόσμο και κάθαρση γι’ αυτήν… Επειδή η τιμή των μουσουλμάνων είναι αγαπητή σε εμάς, αδέρφια μου». Θέλει οι άνδρες να ξέρουν ότι τη σκοτώνει για να προστατεύσει την τιμή της μουσουλμανικής κοινότητας. Όπως αναφέρει η “θρησκεία της Ειρήνης”, η σαρία (ο ιερός νόμος) βασίζεται στη σούννα – τον τρόπο ζωής του Μωάμεθ όπως καταγράφεται στο Χαντίθ (παραδόσεις). Είναι ένα οργανωμένο σύνολο κανόνων που προέρχονται από διάφορους στίχους του Κορανίου και ιστορικές αφηγήσεις. Ομοίως, μια κυβέρνηση, ένα κράτος που περιορίζει τον”νόμο του θεού” με οποιονδήποτε τρόπο είναι εχθρός του Αλλάχ και πρέπει να καταπολεμηθεί. Η καθιέρωση της σαρία είναι θεμελιώδης στόχος κάθε ισλαμικής τρομοκρατικής ομάδας. Μόλις δημιουργηθεί ένα ισλαμικό κράτος, το κοράνι (9:29) και η σαρία (ο9.8) καθιστούν υποχρεωτικό για τους μουσουλμάνους να πολεμούν εκείνους τους Εβραίους και τους Χριστιανούς που δεν θα προσηλυτίσουν ή δεν θα αποδεχτούν το να γίνουν υποτελείς.

Αυτή η πραγματικότητα δεν προβάλλεται από τους υποστηρικτές της σαρία στη Δύση, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τον μανδύα της θρησκείας και παρουσιάζουν μόνο τους πιο ευγενικούς προσωπικούς κανόνες (όπως εκείνους που ασχολούνται με την προσευχή και την υγιεινή). Αυτό γίνεται για να φαίνεται ότι όσοι έχουν εύλογες ανησυχίες είναι απλώς μισαλόδοξοι έναντι του Ισλάμ. Στην πραγματικότητα, η σαρία αντιτίθεται ρητά στη θρησκευτική ελευθερία, την ελευθερία της συνείδησης και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών. Είναι ένα βίαιο σύνολο κανόνων φαναρτικών προς τους μη μουσουλμάνους, μεροληπτικών και ακλόνητα σεξιστικών. Η σαρία αχολείται με την πρακτική της δουλείας. Τίποτα από αυτά δεν αλλάζει κολλώντας μια ετικέτα «ισλαμοφοβίας» ή προσβάλλοντας με άλλο τρόπο τους επικριτές.

Στόχος των τζιχαντιστών στην Ανατολή είναι ο ίδιος ακριβώς στόχος των Τζιχαντιστών στη Δύση: θέλουν να εφαρμόσουν ένα ισλαμικό χαλιφάτο όπου κυριαρχεί ο “ισλαμικός νόμος” (σαρία). Εν τω μεταξύ, τα δυτικά έθνη συνεχίζουν να δέχονται ισλαμιστές μετανάστες που έρχονται στις χώρες της Δύσης με στόχο την εφαρμογή της αρία. Πρόσφατα στη Γερμανία ορδές μουσουλμάνων παρήλασαν στους δρόμους και διοργάνωσαν συγκεντρώσεις, λέγοντας ανοιχτά στη Δύση ότι στόχος τους είναι να εφαρμόσουν τη σαρία. Αντί να λάβουν υπόψη την προειδοποίηση, τα μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις της Δύσης αρκούνται να πουν ότι πρόκειται για «απλώς εξτρεμιστές». Κι όμως απλώς πρόκειται για θρησκευόμενους μουσουλμάνους που εκτελούν ξεκάθαρα τα ισλαμικά τους καθήκοντα. Θα ξυπνήσει η Δύση ή θα αφανιστεί;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ  https://www.defence-point.gr/news/islam-thriskeia-agapis-kai-sygchoresis-prosochi-poly-skliro-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: