Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Casus Belli

Προφυλακίστηκε ο αρχισυντάκτης του "Ελευθέρου Κόσμου" Δημήτρης Παπαγεωργίου

Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν θορυβήθηκε από τις προειδοποιήσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και προχώρησε στην προφυλάκιση του αρχισυντάκτη της εφημερίδας μας, Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Στην χώρα που απεγνωσμένα προσπαθεί μέχρι και σήμερα να λέγεται Ελλάδα, πολιτικής στηρίξεως χαίρουν μόνον όσοι την εχθρεύονται, όσοι την πολεμούν και όσοι την υπονομεύουν. Πολλώ δε μάλλον, αν είσαι μαχαιροβγάλτης ο υπουργός σε προστατεύει, σου παρέχει άσυλο ακόμη κι αν δεν το δικαιούσαι, ενώ αν αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου και αυτές τυγχάνει να σέβονται την πατρίδα και τους θεσμούς της, η δαμόκλειος σπάθη της δικαιοσύνης είναι έτοιμη να σε καρατομήσει.
Αυτό πληρώνει αυτήν την στιγμή ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο οποίος από πολλούς στον πατριωτικό χώρο χαρακτηρίζεται ως ο πιο φέρελπης πατριώτης δημοσιογράφος. Εκτός αυτού όμως πληρώνει και το γεγονός ότι δεν είναι ανώνυμος παρά το οξύμωρο ότι κατηγορείται για κακούργημα επειδή τάχα φορούσε κουκούλα.
Όσοι έδειξαν με το δάκτυλο τον Δημήτρη, το έκαναν απλά, διότι γνώριζαν το πρόσωπό του. Κι αυτό όχι διότι διάβαζαν τα έντυπά μας ή παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις μας αλλά επειδή και ο ίδιος επανειλημμένως τον τελευταίο καιρό στοχοποιήθηκε με την φωτογραφία του από το παρανόμως λειτουργόν στο ΕΜΠ, Indymedia.
Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τα όσα φέρεται να είπε στον Χρυσοχοΐδη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τότε έχουμε πόλεμο. Ακόμη και έτσι να μην είναι όμως, παρ' ότι λίγοι το έχουν καταλάβει, εμείς εδώ και χρόνια έχουμε την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και όσοι μας πολεμούν, θα το διαπιστώσουν όταν οι «εκλεκτοί» τους τούς βρουν την νύχτα να κοιμούνται... Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: