Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Δραστηριότητες της λέσχης μας.






ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015
Αρχές Φεβρουαρίου του 2015 κόπηκε η καθιερωμένη πίτα της λέσχης μας στα γραφεία μας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν από τον Δήμο Πολυγύρου οι Αντιδήμαρχοι Χρ Βορδος και Δημ Ζαγκιλας όπως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου κύριος Σιμωνης,  εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολύγυρου κλπ
Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν επίσης αρκετά μέλη από την νεοσύστατη ομάδα μας στη Κασσάνδρεια Χαλκιδικής .
Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητήθηκαν τρόποι για να ενισχυθεί η λέσχη μας  σε υλικά από τους δήμους της Χαλκιδικής.



 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Στην Κασσάνδρεια Χάλκικης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα θύματα της Γερμανικής Κατοχής στην Κασσάνδρα και ειδικότερα για τους εκτελεσθέντες την 23-2-1944. Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κασσάνδρας. Η λέσχη μας έλαβε μέρος με την διάθεση τιμητικής φρουράς στο μνημείο και με την κατάθεση στεφάνου από τον ΕΦ ΣΤΡ ΠΖ Τσαουρέλο Θεόδωρο, υπεύθυνο της ομάδας της λέσχης μας στην Κασσάνδρεια.

  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΙΟΝ 2015
Στον 6 το Διεθνή Ημιμαραθωνιο -  Διον έλαβε μέρος η λέσχη μας, την Κυριακή 8 Μάρτιου 2015, με δυο μέλη, τον ΕΦ ΥΠΛΓΟ Τσατσαρο Γ και τον ΕΦ ΚΔ Σιμωνη Ν.
Ο αγώνας – θεσμός συνδιοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, με την αρωγή της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και προσωπικά του Μητροπολίτη κ.κ. Γεωργίου.
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: