Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ;



Το 1977 ο Ο.Η.Ε καθιέρωσε την 29 Νοεμβρίου σαν ημέρα προβληματισμού και στήριξης του Παλαιστινιακού λαού στα δεινά που τραβάει απο το φασιστικό κράτος του Ισραήλ.Η 29η Νοεμβρίου επιλέχθηκε για να θυμίζει την 29η Νοεμβρίου του 1947 τότε που ο ΟΗΕ είχε αποφασίσει την ίδρυση 2 κρατών.Τελικά αυτή η απόφαση δεν εφαρμόστηκε.Βλέπουμε κάθε μέρα συνεχείς σφαγές.
Βλέπουμε αυτό το φασιστικό κράτος που λέγεται Ισραήλ να σκοτώνει 4000 ανθρώπους,τα μισά παιδιά, χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν,δίχως κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγηθεί το Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.Κάθε φορά που είναι να δικασθεί οι ΗΠΑ και κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες φροντίζουν να το απενοχοποιούν με αδιαφανείς διαδικασίες.

Για εμάς που εκφράζουμε την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων,για την συγκάλυψη αυτών των εγκλημάτων φταίνε τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι(υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά).

Πιστεύουμε οτι πλησιάζει ο καιρός που θα θεωρηθούν εχθροί της ανθρωπότητας.Συνεργάζονται τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι με τη φυλή της "Καμπάλας" προκειμένου να εγκαθιδρύσουν την Νέα Τάξη
Πραγμάτων,την Παγκόσμια Δικτατορία που προέβλεψε ο Τζόρτζ Όργουελ.

Οι Εβραίοι συνεχίζουν να σκοτώνουν αυτά τα παιδιά,γιατί εσείς κύριοι δημοσιογράφοι το αποκρύπτεται απο όλο το Δυτικό Κόσμο.Θα έχετε προσέξει οτι η τηλεόραση δεν δείχνει σκηνές βίας δήθεν για να μας προστατέψει και βγαίνουν πολλοί ψυχολόγοι και υποστηρίζουν την άποψη αυτή.Στην πραγματικότητα δεν μας δείχνουν σκηνές βίας απο τις εμπόλεμες ζώνες για να μην ξεσηκωθούν οι αποκοιμισμένοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολίτες.
Όμως,σοκαριστικές εικόνες βίας απο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων δείχνουν όλα τα κανάλια και τα σχολικά βιβλία ακόμη και των μικρότερων τάξεων.
Αυτό πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα οι αρμόδιοι του Υπουργείου Παιδείας.

Αυτό το επιβεβαιώνει και η ακόλουθη ρήση του Ντέϊβιντ Ροκφέλερ(εβραϊκής καταγωγής) στην Τριμερή Επιτροπή το 1991: «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το Time και άλλους μεγάλους εκδοτικούς οίκους, των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και έχουν σεβαστεί τις υποσχέσεις τους για σύνεση εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. [...] Η δουλειά τώρα είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη και προετοιμασμένη να οδηγήσει προς μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μια ευφυούς ελίτ και των παγκόσμιων Τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη απο τον εθνικό αυτοπεριορισμό που τηρήθηκε τους περασμένους αιώνες... ».



Γονείς και παιδιά Παλαιστίνιοι δολοφονούνται εν ψυχρώ απο το Ισραήλ



Η καθημερινότητα των θαρραλέων παιδιών της Παλαιστίνης





Θύμα λευκού φωσφόρου που έριξε το Ισραήλ στο τελευταίο πόλεμο στη Γάζα




Το Ισραήλ δολοφονεί βρέφη Παλαιστινίων πυροβολώντας τα





                      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: