Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ιδού οι εθνικοί μειοδότες: Η Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»

Ιδού οι εθνικοί μειοδότες: Η Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»
Μόνοι τους ρίχνουν τα προσωπεία του «πατριωτισμού» οι Συριζαίοι, οι οποίοι δεν διστάζουν διόλου να αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία», συναινώντας υπάκουα στις επιταγές των ιμπεριαλιστικών και καπιταλιστικών Ηνωμένων Πολιτειών!
Ο λόγος για την «κομμουνιστική τάση του Σύριζα», συνιστώσα του κόμματος η οποία εκπροσωπείται και στην κεντρική του επιτροπή. Οι θέσεις της δεν διαφέρουν ούτε κατ' ελάχιστο από εκείνες του ΚΚΕ στο ζήτημα των Σκοπίων. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα της συνιστώσας, αναφορικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο κρατίδιο των Σκοπίων: «Μακεδονία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης ξεπερνούν τις εθνικές διαφορές», αναφέρουν οι «πατριώτες» της Κουμουνδούρου, αυτοί που καλούν τους Έλληνες να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους γιατί είναι «πατριωτικό τους καθήκον»!
Η αλληλεγγύη του Σύριζα προς τους σκοπιανούς συντρόφους είναι έκδηλη και περιγράφεται γλαφυρότατα σε ύφος σοβιετικό: «για πρώτη φορά από τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, οι εργάτες και οι φτωχοί της Μακεδονίας, ακολουθώντας τα παραδείγματα της Βοσνίας, ενώνονται ενάντια στους εθνικούς διαχωρισμούς σε μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης».
Η Κουμουνδούρου δεν έχει ακόμη αποδοκιμάσει τις θέσεις της εν λόγω συνιστώσας, η οποία εκπροσωπείται στην κεντρική επιτροπή του καπιταλο-μαρξιστικού συνονθυλεύματος. Εάν σε τούτο συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι σκοπιανικά μέσα ενημέρωσης διέρρεαν πως ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σύριζα είναι πρόθυμος για διαπραγματεύσεις οι οποίες θα καταλήξουν σε οριστική συμφωνία για το όνομα της γείτονος χώρας, τότε ο Ελληνικός Λαός έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί!
Συριζαίοι, η Μακεδονία μας δεν είναι σαν μια από τις δόσεις που τρέχετε να πληρώσετε στους διεθνείς τοκογλύφους. Δεν την παραχωρούμε και δεν διαπραγματευόμαστε την ελληνικότητά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: