Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Α/ΓΕΣ με τεταρτοετείς Ευέλπιδες


Συνάντηση Α/ΓΕΣ με τεταρτοετείς Ευέλπιδες
Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, αριθμός τεταρτοετών Ευελπίδων πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΓΕΣ.
Οι εν λόγω Ευέλπιδες περάτωσαν τη φοίτησή τους, έχουν επιλέξει τα Όπλα και Σώματα τα οποία θα υπηρετήσουν και την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, ορκίζονται ως Ανθυπολοχαγοί του Στρατού Ξηράς.
Η ηγεσία του ΓΕΣ παρέθεσε γεύμα προς τιμή τους, κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν ζητήματα αναφορικά με την παρεχόμενη εκπαίδευση στη Σχολή Ευελπίδων, επισημάνθηκαν θετικά και επιδεχόμενα βελτίωσης στοιχεία αυτής και καταγράφηκαν απόψεις για τη αναβάθμιση του εκπαιδευτικού πλαισίου, τόσο στη ΣΣΕ όσο και στις Σχολές Εφαρμογής Όπλων Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.
Το ΓΕΣ φρονώντας ότι η όποια βελτίωση θα προέλθει μέσα από την αναβάθμιση της παιδείας και του επιπέδου εκπαιδεύσεως των νέων στελεχών του, προσανατολίζεται εκτός των άλλων και στη διατήρηση συνεχούς επαφής με τους εκπαιδευόμενους, τόσο στις παραγωγικές (ΣΣΕ - ΣΜΥ), όσο και στις σχολές εφαρμογής Όπλων – Σωμάτων.
Με τον τρόπο αυτό θα πραγματοποιείται η απαραίτητη ανταλλαγή απόψεων – εμπειριών, θα δίδονται άμεσα λύσεις στα τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται και θα τελείται άμεσα η επεξεργασία εισηγήσεων και προτάσεων των εκπαιδευομένων στελεχών για τη βελτίωση της εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: