Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μπατίστα (ΔΝΤ) έκανε συνειδητά την παρέμβαση – βόμβα για να αφοπλίσει Λαγκάρντ και Σόιμπλε.



Posted by olympiada

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ – ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Ολυμπία, η παρέμβαση – κόλαφος του εκτελεστικού διευθυντή του ΔΝΤ, Paulo Nogueira Batista, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύνοδο έγινε απολύτως συνειδητά προκειμενου να δώσει διαπραγματευτικό όπλο στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στις δυνάμεις της Ευρώπης που πραγματικά θέλουν μια λύση στις αρχές του Ευρωπαϊκού δικαίου. Αφοπλίζοντας μάλιστα την ίδια την Λαγκάρντ αλλά και τον Σόιμπλε που επιχειρούν να τορπιλίσουν την συμφωνία.
Αναλογιστείτε ότι την ώρα που ο εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ αποκάλυπτε ότι «δεν φταίει η Ελλάδα για την σημερινή κατάσταση αλλά τα τραγικά λάθη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα που εφάρμοσε«, την ίδια στιγμή ο συνεργός της Λαγκάρντ, Σόιμπλε, δολίως συνέκρινε τα άλλα μνημόνια με το Ελληνικό για να ρίξει το βάρος στους «άτιμους Έλληνες»!
Και βεβαια η Λαγκαρντ δεν έχασε την ευκαιρία να επαναλάβει τις αθλιότητες περί «ανωριμότητας», την ίδια στιγμή που ο εκτελεστικός της διευθυντής ακύρωνε τους ισχυρισμούς της.
Γιατί όμως Λαγκάρντ και Σόιμπλε θέλουν διακαώς να σύρουν την Ελλάδα σε ένα νέο ανέντιμο πρόγραμμα ωστε να ξεπλύνουν το παλαιό και αποτυχημένο;
Εδώ ακριβώς κρύβεται ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης οικονομικής ιστορίας, που επίσης αποκαλύπτει ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ:
««Έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, και όχι την Ελλάδα» – Paulo Nogueira Batista (IMF – Executive Director)

ADVERTISEMENT
Κοιτάξτε λοιπόν με πολύ απλά λόγια πως Λαγκαρντ και Σόιμπλε είναι οι αυτουργοί του εγκλήματος μαζί με τον Παπανδρέου και πως επιχειρούν να καλύψουν τα ίχνη τους καταστρέφοντας την Ελλάδα ωστε να της ρίξουν την ευθύνη για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες και μάλιστα ποινικές:
Στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΝΤ για το μνημόνιο, τον Μάιο του 2010, πολλά μέλη εκφράζουν ισχυρές αντιρρήσεις για την βιωσιμότητα του προγράμματος, αφού επέμεναν να υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους. Τότε, για να καμφθουν οι αντιδράσεις, οι εκπρόσωποι Γαλλίας, Γερμανίας και Ολλανδίας, των οποίων οι τράπεζες είχαν την μεγαλύτερη έκθεση σε Ελληνικά ομόλογα, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ το ΔΣ του ταμείου ότι θα τα διακρατούσαν ώστε το πρόγραμμα να επιτύχει.
Ιδού τα επίσημα πρακτικά:

Υπουργοί οικονομικών αντιστοίχως, η κυρία Λαγκάρντ, ο κύριος Σόιμπλε, ενώ ο Ολλανδός Ντάισεμπλουμ επισήμως ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ μέσω του πρέσβη της Ολλανδίας στην Αθήνα. (Αποκάλυψη τώρα: Η μαυρη συνεδρίαση του ΔΝΤ για το μνημόνιο)
Το πρόγραμμα ξεκινά και παρά τις διαβεβαιώσεις, οι ξένες τράπεζες αρχίζουν και ξεφορτώνουν ομόλογα!
Ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου σιωπούν διότι όπως αποκάλυψε ο Ερβέ Φαλτσιανί, εκβιάζονται από την Λαγκάρντ μέσω της περιβόητης λίστας που φτάνει διεγραμμένη στην Ελλάδα με την μεθοδευση που όλοι γνωρίζουμε.
Παράλληλα γινεται και το μαγείρεμα του ελλείμματος, για να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο τα μέτρα και να επιταχυνθεί το ξεφόρτωμα.
Εκεί έρχεται η αντίδραση του Στρως Καν που καταλαβαίνει (όπως τωρα ο Μπατίστα) το βρώμικο παιχνίδι. Τον αφοπλίζουν μέσα σε μία νύχτα με την γνωστή ιστορία και την θέση του παίρνει… Μαντέψτε ποιά! Η κυρία Λαγκάρντ που εκβιάζει όλο το πολιτικό σύστημα μέσω της λίστας!
Ειναι μέσα βλέπετε το δεξί χέρι του Σαμαρά, ο κουμπάρος του Στουρνάρα, που «περιέργως» αναλαμβάνουν και τα πιο νευραλγικά πόστα για να εγγυηθούν ότι η καταστροφή της χώρας θα συνεχίσει!
Έτσι, με την συγκυβέρνηση Παπαδήμου, συντονισμένα πλέον τα ασφαλιστικά ταμεία, οι τράπεζες και όλα τα ΝΠΔΔ αγοράζουν τα τοξικά ομόλογα από τις ξένες τράπεζες στο ΑΚΕΡΑΙΟ της αξίας τους, ενώ γνώριζαν ότι επέρχεται κούρεμα!
Κακουργηματική απάτη για Λαγκαρντ και Σόιμπλε, έσχατη προδοσία για τους υποστηρικτές της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου μια κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου με ΠτΔ τον Προκόπη Παυλόπουλο που ειχε αποκαλύψει με τις ερωτήσεις του το σκάνδαλο μετακύλισης των ομολόγων, να διεκδικεί το αυτονόητο, να πείθει ακόμα και την Μέρκελ και να αντιδρούν μόνο η Λαγκαρντ, ο Σόιμπλε και να σιγοντάρει ο διορισμένος Ντάισεμπλουμ!
Και βέβαια το ντόπιο, διεφθαρμένο, συνένοχο μαύρο μέτωπο. Από τους Σαμαροβενιζέλους μέχρι το Ποτάμι του Μπόμπολα (στην λιστα και αυτός).
Οπότε Αλέξη, απέναντι σου έχεις πλέον κοινούς απατεώνες και το δίκιο με το μέρος σου.
Εάν η Ευρώπη επιλέξει να συγκαλύψει την απάτη καταστρέφοντας ένα εθνος, ας το πράξει. Μία Ευρώπη απατεώνων δεν την θέλουμε.
Και έρχεται η ώρα να τα βρούμε με τους δικούς μας απατεώνες.                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: