Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π στις ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Προπαγάνδα της Νέας Τάξης στις μικρές Ελληνίδες: Η Barbie έχει νέο γκόμενο και είναι «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» από την Συρία!!!

Είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που εκφράζονται μέσω των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ και ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ότι ΑΥΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!…



Η ΒΑΡΒΙΕ λοιπόν και στην ΕΛΛΑΔΑ έχει ΝΕΟ γκομενο… Είναι ο RYAN από την ΣΥΡΙΑ και ΑΝ ΔΕΝ το ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΙΤΕ τα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Και να και η απλυτη -αλληλεγγυα Αναρχικη Αντιφασιστρια  (προφανως με αξυριστες μασχαλες) που τα παιρνει απο Μ.Κ.Ο του εξωτερικου (οι πληροφοριες αναφερουν για 1000 με 1500 ευρω μηνιαιως) να προωθει τα ξενοδουλα μισσελλινικα συμφεροντα των Σορος-Ροτσιλντ-Ροκφελερ και Σια.


Μέσα σε ολα αυτα να βάλετε και τα εμισθα  πρακτορακια που δουλεύουν στην εταιρία antifa εμμεσου κερδοσκοπικου χαρακτηρα!
Δεν ήξερες δεν ρώταγες ;
Οι περισσοτεροι  λεγόμενοι αναρχικοί ειναι εμμισθοι πράκτορες ,και ο κομμουνισμός με την μασονία και τον Εβραιοσιωνισμο ειναι ενα και το αυτο!
Τέλος πρέπει να γίνει μπαστάρδεμα με λαθρο να γίνουν όλοι με νοημοσύνη ζώου!
Δεν τα λέω εγω, οι Εβραίοι τα εχουν πει κατα καιρούς!
Αλλα βλεπε και σχέδιο kalergi ,(που εχετε λαβει σε προηγουμενα e-mail )
και οποίο ψυχολόγο και να ρωτήσεις για το πως μπορείς να ελεγχεις την μαζα, θα σου σου πει οτι όταν ρίχνεις την νοημοσύνη σε επιπεδα ζώου τα ελεγχεις πολύ εύκολα!
Και ποιοι ηδη ενεργούν σαν ζωα, εκτός απο τους λαθρο που φυσικά μονο απο Συριά δεν ειναι;
οποιος καθαρος νους ρίξει μια μάτια στην αληθινή ιστορια θα δει οτι οι βάρβαροι και ζωώδες ηταν παντα οι κομμουνιστες έως και σημερα, που κανουν οτι τους λενε οι μασόνοι χωρίς ηθικούς φραγμούς!
μέχρι να γίνουν όλοι κομμουνιστες σε όλη την Ευρώπη ......                                                                                                ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: