Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Το ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ!

 
 

Το Σαββατο 17/12/2016 στις 17.00 έγινε πορεία διαμαρτυρίας τζιχαντιστών του FSA (του Συριακού Μετώπου που αντιμάχεται τον Ασσαντ) προς την πρεσβεία της Ρωσίας στο Νέο Ψυχικό (οδός Τζαβέλλα).
Πέρασαν ξαφνικά από την οδό Αποστολοπούλου του Χαλανδρίου και λόγω του η διασταύρωση με την Τζαβέλα ήταν αποκλεισμένη από περιπολικό προσπάθησαν επιθετικά και με αιφνιδιαστικό ελιγμό να φτάσουν στην πρεσβεία τρέχοντας σαν αφηνιασμένα σκυλιά μέσω μικρών παρακαμπτήριων οδών του Νέου Ψυχικού, όπως την οδό Λάμπρου Πορφύρα.
tzixant
Οι αστυνομικοί προφανώς δεν είχαν ενημέρωση και δεν πρόλαβαν να κλείσουν τις μικρές κάθετες οδούς αυτούς, με αποτέλεσμα χριστιανοί οδηγοί ΙΧ αυτοκινήτων όπως εγώ αλλά και ένα περιπολικό,να βρεθούμε μπλοκαρισμένοι ξαφνικά στην οδό Λάμπρου Πορφύρα ανάμεσα στα έξαλλα αυτά μουσουλμανικά αγριεμένα θηρία που πέρασαν ανάμεσά μας και έτσι κινδύνευσε άμεσα η σωματική μας ακεραιότητα.
Συγκεκριμένα, πάνω από το αυτοκίνητό μου που είχε κρεμασμένο σταυρό του Χριστού, τα θηρία της πορείας πέρασαν από πάνω του επίτηδες και επιδεικτικά την γνωστή παραλλαγμένη σημαία της Συρίας (του FSΑ), ενώ αν δεν ήταν ακριβώς μπροστά μου το επίσης εγκλωβισμένο περιπολικό, πολύ φοβάμαι ότι θα μας είχαν στείλει ήδη στο…… νοσοκομείο εμένα την γυναίκα μου και το παιδάκι μου
Οι τζιχαντιστές γύρω στους 50-100 φώναζαν συνθήματα εναντίον των «δολοφόνων» Ασσαντ και του Πούτιν όπως τους αποκαλούσαν, λόγω της επανάκτησης του Χαλεπίου από τις δυνάμεις του Ασσαντ. Ανάμεσά τους υπήρχε εντυπωσιακός αριθμός γυναικών με μαντίλες αλλά και αρκετά νεαρά παιδιά που φώναζαν λυσσασμένα συνθήματα κατά του Ασσαντ, απ’ αυτούς δηλαδή αυτούς που στη χώρα μας εμφανίζονται από τα επίσημα ΜΜΕ ως δήθεν κατατρεγμένοι πρόσφυγες ενώ στην πραγματικότητα είναι φανατικοί τζιχαντιστές και τακφιριστές που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να αιματοκυλήσουν τη χώρα μας και να σφάξουν στο γόνατο κάθε Ελληνα Χριστιανό, όπως δυστυχώς τον κίνδυνο χτες τον βίωσα και εγώ από πρώτο χέρι….
Φυσικά,  καμία εφημερίδα κανενα τσοντοκαναλο και κανένα πρακτορείο και κανένα σάϊτ δεν έγραψε για την πορεία τους αυτή, αφού οι τζιχαντιστές  είναι οι προστατευόμενοι των Δυτικών χωρών και του ΝΑΤΟ .
Η χώρα μας έχει γίνει ένα απέραντο άσυλο για τους ψυχοπαθείς αυτούς που ενώ υποτίθεται ήρθαν εδώ για να γλυτώσουν από τα δεινά του πολέμου της Συρίας, συνεχίζουν μαχητικά τον πόλεμο κατά του Ασσαντ (!) ακόμη και μέσα στις χώρες που τους φιλοξενούν!!!
Τόσο ανόητοι είμαστε ΄ώστε να ανοίγουμε αφελώς τα σύνορά μας σε τέτοιους αιμοχαρείς και σφαγείς του τζιχάντ.. Πότε,  θα έρθει η σειρά μας, να κάνουν και την Αθήνα Χαλέπι.                                                                ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

x

19 Δεκ (Πριν από 2 ημέρες)








Δεν υπάρχουν σχόλια: