Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Σεβασμός και πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες του ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017




Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Πανελλήνια Άσκηση Εφέδρων με την ονομασία ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017''. Η άσκηση την οποία διοργανώνει η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ),  διεξάγεται για 10η συνεχόμενη χρονιά και φέτος πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από 21 έως 23 Απριλίου 2017 στην περιοχή Αργυρούπολη Κιλκίς. 
Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και την Κύπρο με μοναδικό κοινό στοιχείο την αγάπη τους για την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις, συγκεντρώθηκαν στα περίχωρα του Κιλκίς όπου για 3 ημέρες εκτέλεσαν με επιτυχία αποστολές που τους είχαν ανατεθεί από το αρχηγείο της Μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ.
Στη φετινή διοργάνωση υπηρχε νέο ρεκόρ συμμετοχών,τα περίπολα έφτασαν τα 31, δηλαδή 240 άτομα διαγωνιζόμενοι και 108 άτομα οργανωτική επιτροπή, σύνολο 348 άντρες και γυναίκες''.






Το kranosgr που για 3 ημέρες παρακολούθησε δραστηριότητες της άσκησης και πρόβαλε μέσα από τα βίντεο και τα ρεπορτάζ του αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργανωτική επιτροπή και όλους τους συμμετέχοντες,  οι οποίοι ήταν άψογοι τόσο στη συνεργασία καθώς και στο διαγωνιστικό κομμάτι που ήταν και το σημαντικότερο. Με την Ελληνική Σημαία στο μπράτσο της στολής και στην καρδιά τους και με δικά τους έξοδα, άφησαν τις όποιες υποχρεώσεις που είχε ο καθένας και η καθεμιά και βρέθηκαν στην παγωμένη ύπαιθρο του Κικλίς για να εξασκηθούν και να είναι έτοιμοι για όποτε η πατρίδα τους χρειαστεί. 
Κουράστηκαν, ίδρωσαν αλλά τα κατάφεραν και φέτος. Χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα έφεραν εις πέρας την διαγωνιστική αποστολή τους. 
Του χρόνου είμαστε σίγουροι πως οι πραγματικοί μαχητές όπως οι φετινοί συμμετέχοντες στο ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2017'', θα είναι πολλοί περισσότεροι και κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να είναι.
Σεβασμός και πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!
Δείτε φωτό και βίντεο του kranosgr καθώς και τη σημαντική συνέντευξη του Προέδρου της Μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ Έφεδρου Ταγματάρχη Γιάννη Σιδηρόπουλου.
  



                                     
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: