Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Το τελευταίο αντίο στον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ




Παρουσία του  Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και της στρατιωτικής ηγεσίας, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή ο οποίος κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Φαλάνη της Λάρισας.





Πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χατζής έχασε τον πατέρα του και πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο άτυχος υπολοχαγός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.
«Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ένα πολύ καλό παιδί και πάντα συνεπής στη δουλειά του. Δούλευε όλες τις Άγιες Μέρες του Πάσχα για να πάει αύριο στη γυναίκα του που είναι στο εξωτερικό», λέει συγκλονισμένη η θεία του άτυχου υπολοχαγού που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί.
Ο υπολοχαγός αφήνει πίσω του την σύζυγό του, που τα τελευταία χρόνια είχαν αναγκαστεί να ζουν χωριστά, αφού λόγω οικονομικών δυσκολιών εργάζονταν στο εξωτερικό.
Αύριο Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του Ιωάννη Τζανιδάκη, στις 6 το απόγευμα στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας θα γίνει η κηδεία του Θωμά Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.















































































































              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: