Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Το Σύμφωνο του Πετριτσίου για την «Μακεδονία» και ο Κ.Μητσοτάκης που «τιμά τους αγώνες της Αριστεράς»

 

Το Σύμφωνο του Πετριτσίου για την «Μακεδονία» και ο Κ.Μητσοτάκης που «τιμά τους αγώνες της Αριστεράς»



Επειδή είναι της μόδας η συζήτηση για «εγκληματικές οργανώσεις» να θυμηθούμε το σύμφωνο του Πετριτσίου μεταξύ των κομμουνιστικών κομμάτων Ελλάδας και Βουλγαρίας με το οποίο συμφωνήθηκε δημιουργία ανεξάρτητου «μακεδονικού» κράτους μέχρι τον Όλυμπο και η παραχώρηση της Θράκης στη Βουλγαρία για να έχει διέξοδο στο Αιγαίο.

Τα παραπάνω βέβαια δεν είναι εγκληματικά αλλά ακόμα χειρότερα είναι εθνοπροδοτικά.

Τα εγκληματικά του ΚΚΕ έρχονται ένα χρόνο μετά, στα «Δεκεμβριανά» του 1944 με τις μαζικές σφαγές στην Αθήνα, την Πηγάδα του Μελιγαλά κ.λ.π. 

Και συνεχίστηκαν το 1946-49 με τη δολοφονία δεκάδων χιλιάδων αθώων Ελλήνων και την αρπαγή μέσω της δημοφιλούς μεθόδου του «παιδομαζώματος».

Για όλα αυτά πλήρωσαν ελάχιστοι με τη ζωή τους στα στρατοδικεία και 25 χρόνια από μετά επέστρεψαν οι σφαγείς «δικαιωμένοι» με την ίδρυση νομίμου κόμματος.

Ενός κόμματος και επειδή είναι της μόδας και τα καταστατικά των κομμάτων, με ένα καταστατικό το οποίο αναφέρει σαφώς ότι στόχος του κόμματος είναι η ανατροπή της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, η κατάργηση των εκλογών μέσω της δικτατορίας του προλεταριάτου που θα πρέπει να επιβληθεί.

Επίσης, το ίδιο το καταστατικό του κόμματος το οποίο ουδόλως έχει ενοχλήσει ποτέ τον Άρειο Πάγο αναφέρει με σαφήνεια ότι σκοπός του είναι να ανατρέψει τον θεμελιώδη νόμο της χώρας, το Σύνταγμα.

Όλο αυτό το πράγμα ονομάζεται «Αριστερά», ένα πολιτικό εγκληματικό μόρφωμα, για το οποίο ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι «τιμώ τους αγώνες της».

Μήπως είναι  καιρός να ανασκευάσει αυτή τη δήλωση;

 

              https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/924878_symfono-toy-petritsioy-gia-tin-makedonia-kai-o-kmitsotakis-poy

Δεν υπάρχουν σχόλια: