Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Η αδελφή του ταξιτζή που δολοφονήθηκε άγρια στην Πάρο ζητά δικαίωση – Τι είπε στο STAR Η αδερφή του οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από ληστές τράπεζας τον Αύγουστο του 2012 στη Νάουσα της Πάρου, ζητάει δικαίωση.

Η αδελφή του ταξιτζή που δολοφονήθηκε άγρια στην Πάρο ζητά δικαίωση – Τι είπε στο STAR

Επαναλαμβάνεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη


Η αδελφή του θύματος- ο οποίος ήταν και πρώην γαμπρός της Βίκυς Μοσχολιού- Μαρία Μίχα μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως «ο Δημήτρης ήταν ο άνθρωπος που όταν κάποιος ζήταγε βοήθεια, έτρεχε. Ενστικτωδώς έκανε ο,τι έκανε, γιατί έτσι είχε μεγαλώσει ο Δημήτρης με καλές αρχές και μπροστά του είδε να εξελίσσεται  μια ληστεία, μια κακή πράξη. Προσπάθησε να την εμποδίσει».

«Κι άλλοι τρέξανε, δεν έτρεξε μόνο ο Δημήτρης, απλώς ο Δημήτρης ήταν ο άτυχος, γιατί ο Δημήτρης τον έπιασε τον ληστή και μετέπειτα δολοφόνο του. Τον δολοφόνησε και αυτός με το καουμπόικο χαρακτηριστικό καπέλο που ακούγεται συνέχεια και η άλλη η παρέα», είπε η κυρία Μίχα.

Για την υπόθεση καταδικάστηκε ένας τριαντάχρονος αντιεξουσιαστής σε 25χρόνια κάθειρξη ως  συνεργός στην ανθρωποκτονία και στη ληστεία. Ο ίδιος άνθρωπος αθωώθηκε πρωτόδικα από την κατηγορία της συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση "συνωμοσία των Πυρήνων της φωτιάς" . Ο εισαγγελέας διαφώνησε με αυτό το σκέλος της απόφασης, άσκησε έφεση και τώρα η δίκη επαναλαμβάνεται σε δεύτερο βαθμό από μηδενική βάση.

«Δεν αντέχω  ψυχολογικά, αλλά πρέπει να σταθώ όρθια για να δικαιωθεί η μνήμη του. Τέσσερεις σφαίρες έφαγε ο άνθρωπος, η μία στο κεφάλι. Όλοι χτυπάγανε και αυτός που πάλευε μαζί του, γιατί με έναν πάλευε, που φόραγε το καουμπόικο καπέλο», πρόσθεσε η Μαρία Μίχα.

Ο κατηγορούμενος που κάθεται μόνος του στο εδώλιο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, δηλώνει αθώος για όλα τα αδικήματα.







  •  ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ

    Δεν υπάρχουν σχόλια: