Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΜΑΖΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ.

. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. -
 



Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
 
Το ΕΛΙΑΜΕΠ (με λίγα λόγια) είναι ένα Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαικής και Εξωτερικής πολιτικής.
Θεωρητικά είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός(Μ.Κ.Ο)παραγωγής και έρευνας ιδεών.
Διοικείται από 13μελές διοικητικό συμβούλιο με Γενικό Δ/ντή τον κ.Παγουλάτο. Χρηματιδοτείται από την υλοποίηση ανταγωνιστικών προγραμμάτων και μελετών της Ε.Ε. ιδιωτικούς τομείς,την Δ/νση Διπλωματίας του ΝΑΤΟ,το ίδρυμα Friedrich Ebert,το συμβούλιο της Ευρώπης,το Ιδρυμα George Soros κ.λ.π.
Σκοπός του τουλάχιστον φανερά είναι να αναδεικνύει νέους επιστήμονες μεγάλης εμβέλειας,που να συμμετέχουν ενεργά σε διεθνή δίκτυα και προγράμματα της Ε.Ε.
Πολλοί είναι οι οργανισμοί που σποτάρουν το ΕΛΙΑΜΕΠ.
Οι κυριότεροι είναι:
Α) Το ίδρυμα Bertelsman Stiftung που εδρεύει στο Γκέτερσλοχ της Β.Γερμανίας.
Β) Το Open Society του Τζώρτζ Σόρος
και:Γ) Το Συμβούλιο της Ευρώπης που έλέγχεται επίσης από τους Γερμανούς.
Όλοι αυτοί τι επιζητούν; Ελέγχοντας τους οδούς ενέργειας και εμπορευμάτων θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε ακρωτηριασμό.
Εξάλλου το πανίσχυρο think tank(δεξαμενή σκέψης) Bertelsmann Ναζιστικής μήτρας είναι αυτό που οδήγησε στη διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας,της εκτροπής του Δούναβη και την ένωση με τον Νέστο,ώστε να υπάρχει διευκόλυνση κίνησης των εμπορευμάτων στο Αιγαίο.
Αυτό συνέβαλε στην νομιμοποίηση και ονοματοδοσία των Σκοπίων σε Μακεδονία, όπως και με τα συμφέροντα του Σόρος στην Αλβανία και τα πρώην Σκόπια.
Όλα αυτά τακτοποιήθηκαν με την συμφωνία των Πρεσπών και τώρα απόμένη το μοίρασμα του Αιγαίου με την Τουρκία, με την βίαιη ανατροπή των Συνθηκών:Λωζάνης,Μοντρέ και Παρισίων που καθορίζουν και την εδαφική έκταση της Ελλάδος και τους κανόνες ναυσιπλοίας.
Μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ στέλνουν τη χώρα στη Χάγη.
Μέσω της παιδείας θέλουν να απλοποιήσουν την γλώσσα, να αποδομήσουν την θρησκευτική ταυτότητα και να αποδομήσουν και εκφυλίσουν την Ιστορία μας.
Με αρχηγό τον γνωστό τον Δ/ντή της Καθημερινής, τον όμιλο Αλαφούζου του Σκάι και τα πολλά μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ από την κυβέρνηση Σημίτη και τον πολυσυζητημένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο προσπαθούν με ψεύδη και αήθη ντοκιμαντέρ να αποδομήσουν τους ήρωες της επανάστασης εκτοξεύοντας πρωτάκουστες ύβρεις και ψεύδη εναντίον των ηρώων του 1821.
Βέβαια η ιστορία με το μεγάλο ειρωνικό σαρδόνιο χαμόγελο τους συντρίβει κάθε φορά με τα αήθη ψέματα.
Τώρα με το βρόμικο σχέδιο της Μέρκελ για να πουληθεί το Καστελλόριζο στους Τούρκους και τις διάφορες ιδέες του Τούρκου διεθνολόγου Γιουσέφ Ασέρ ως και τις περίεργες θέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ,παίρνοντας θάρρος από την άτσαλη περίπτωση των Ιμίων και την Συνθήκη της Λισσαβώνος επί Σημίτη και το Ψευτορωμαίικο προσπαθεί να αποδομήσει αυτό το πλεονέκτημα του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ που διέπουν τα νησιά μας και που τόσο πολύ το θέλει κυρίως ο διαχρινικός Γερμανικός συνέταιρος της Τουρκίας, αλλά και ο ΤουρκοΝΑΤΟικός παράγων.
Έλληνες γρηγορείτε ετοιμάζουν νέες Πρέσπες στο Αιγαίο.
Οι σχεδιασμοί του ΕΛΙΑΜΕΠ πρέπει να ακυρωθούν από τα ατού που μας προσφέρει η αιματοβαμμένη ιστορία μας!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ
51Shares
 46


Δεν υπάρχουν σχόλια: