Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Φρικτά ψέμματα,λίγες αλήθειες και ένα νέο φάρμακο για τον κοροναϊό απο Ελληνα γιατρό στις ΗΠΑ!Παραίτηση-βόμβα Διευθυντή Νοσοκομείου!


 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ποιές είναι οι αλήθειες και ποιά τα ψέμματα με τον κοροναϊό;

Οι αφορμές για τα ερωτήματα πολλές και η αιτία το νέο αυστηρό “κλείσιμο” που επιβλήθηκε απο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Κυβέρνηση είχε πει πριν ένα χρόνο ότι θα έχει σε 2-3 μήνες υπερπάρκεια εντατικών σε νοσοκομεία και θα δημιουργηθούν ειδικές κλινικές κοροναϊού σε κτήρια νοσοκομείων που είναι σήμερα εντελώς άδεια και έτοιμα να λειτουργήσουν με μικρή προετοιμασία.

Είχε πει πριν 6 μήνες δια στόματος πρωθυπουργού,ότι θα πάρει η χώρα μας 72 δις ευρώ και θα έχει υπερπάρκεια χρήματος για όλες τις υποχρεώσεις,παροχές και δράσεις.

Εγιναν όλα αυτά;Εγιναν τα μισά;

Διαβάστε την παραίτηση με φοβερές καταγγελίες ενός Διευθυντή(κ.Ιωαννίδης) του κρατικού νοσοκομείου “Αγία Ολγα” και έχετε τις απαντήσεις.Μεταξύ άλλων μεταφέρει και τις αγωνίες απελπισμένων απο τα ψέμματα και το χάος βουλευτών!!!

Ιδού τι αναφέρει:

«Προς Ιατρική Υπηρεσία

Και Διοικητή

Κοινοποίηση: Διευθυντές κλινικών και τμημάτων

Αγαπητοί κύριοι

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 4/3/2021) μάθαμε ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδίου β, 1 μέρα μόλις μετά την αυστηροποίηση των μέτρων λόγω κορύφωσης της κρίσης, στην πρωινή εφημερία θα είμασταν σε όλη την Αθήνα το μόνο νοσοκομείο για περιστατικά παθολογικά και Covid!!!!!!

Αυτό δεν αποτελεί ακριβώς επίτευγμα σχεδιασμού αλλά πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών.

Ώρα 21.00 βραδινή: Έχουν γίνει ήδη >25 εισαγωγές, περιμένουν ακόμα για εξέταση ασθενείς έξω από τα ιατρεία, οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης, ο 6ος όροφος γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός της κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά, το νοσοκομείο γεμάτο παθολογικά περιστατικά, >70 ασθενείς συνολικά και βεβαίως η ομάδα συντονισμού αυτής της περίφημης κατάστασης ζήτησε εξιτήρια!!! μέχρι τις 11 το πρωί (ακόμα περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από άλλους γιατρούς και ενίσχυση). Και μέσα σε όλα αυτά και τηλέφωνα από γραφεία βουλευτών για παράπονα συγγενών ότι δεν είδαμε τους ασθενείς τους: Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα κύριοι βουλευτές!

Μαζί με τη θλίψη μου (και την ντροπή που αισθάνομαι) παρακαλώ όπως δεχθείτε την άμεση παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή του παθολογικού τομέα (ούτως ή άλλως διακοσμητικό ρόλο και μόνο διαδραματίζω). Διατηρώ την θέση του διευθυντή στην Α’ Παθολογική μόνο και μόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί η λειτουργία της σε αυτή την κρίσιμη φάση.

Ο Διευθυντής της ΚλινικήςΙ. Ιωαννίδης, παθολόγος με εξειδίκευση στον ΣΔ»

Χρήματα υπάρχουν για όλα αυτά;

Οόοοοχι! Η ευρωπαίκή Ενωση επέστρεψε το σχέδιο της κυβέρνησης και μαζί το ουσιαστικό μέρος της διαβόητης “εκθεσης Πισσαρίδη”,ως σχέδιο για φαγοπότι ημετέρων μέσω των διεφθαρμένων ελληνικών δομών και κυρίως μέσω του διεφθαρμένου πολιτικού και τραπεζικού συστήματος.

Αυτού του συστήματος που παρήγαγε τεράστια σκάνδαλα ,καταδικάστηκαν η παρεπέμθηκαν τραπεζικοί και πολιτικοί και άλλους τους φυγάδευσαν(Οσβαλντ,λυγινό,Χριστοφοράκο,Καραβέλας),για άλλους παρέγραψαν τα υπαρκτά και ενεστώτα εγκλήματα…

Χάριν συντομίας αυτό η Κομισιόν το προσδιόρισε με επτά λέξεις:”Σας επιστρέψουμε το σχέδιο διότι είναι σκουπίδια”.

Υπερβολές;

Στη γειτονική Ιταλία έπεσε η Κυβέρνηση και αναλαμβάνει ο πρώην ευρωπαίος Αξιωματούχος Ντράγκι,διότι οι Ιταλοί πολιτικοί κατευθύνουν το μερίδιο της Ιταλίας (210 δις) για φαγοπότι μέσω των μηχανισμών συνεργασίας που έχουν οι πολιτικοί με τη …Μαφία.Ετσι εν ψυχρώ…

Στην Ελλάδα περίπου τα ίδια εννοούν.

Η Ελληνική Κυβέρνηση αντιμέτωπη με τα προβλήματα της παρεοκρατίας σε όλους τους χώρους,τώρα γονατίζει με το σκάνδαλο βιασμών και σεξουαλικών εγκλημάτων σε κορυφαίους χώρους,χάνει τον έλεγχο σε ζωτικά συμφέροντα,όπως στο Ελληνικό και στο Βοτανικό γιαυτό και εκβιαζόμενη,εκβιάζει.Καθυστερεί την ευρωπαική πολιτική στο τομέα της υγείας αρνούμενη στην ουσία να συμμορφωθεί και να διαλύσει το μηχανισμό για το φαγοπότι των δις με το οποίο θα τροφοιδοτήσει παρέες για τον επόμενο…αιώνα!

Στο χώρο της Υγείας η Ελλάδα πρωταγωνιστεί παγκοσμίως,επειδή επελέγη ως η χώρα προσδιορισμού τιμών στα φάρμακα!

Θετικά πρωταγωνιστεί διότι παράγει επιστήμονες και φάρμακα τόσο πολλά και τόσα καλά,ώστε και να τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά και να αντιμετωπίζει τα ελληνικά προβλήματα.

ΟΙ ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες κατάφεραν να αναπτυχθούν και να κάνουν σήμερα εξαγωγές σε 85 χώρες διεθνώς.

Οι Ελληνες γιατροί κατάφεραν να στελεχώνουν κορυφαίες υπηρεσίες υγείας διεθνώς.

Σήμερα στις ΗΠΑ είναΙ πρωτοσέλιδος ο Ελληνας γιατρός κ.Τσιμήκας , ο οποίος  ανακάλυψε φάρμακο για τον κοροναϊό.Το φάρμακο είναι χάπι και μπορεί να διατίθεται όπως οι ασπιρίνες και τα ντεπόν.

Στις ΗΠΑ 16 Πολιτείες ανακοίνωσαν ότι παρά τα κρούσματα κοροναιού,που είναι υπαρκτά καταργούν τα μέτρα αποκλεισμού σε ποσοστό …100%1Ούτε καν μάσκα δεν θα επιβάλλεται να φοά κανείς σε οποιοδήποτε χώρο!

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα σπρώχνουν τον πληθυσμό στη μαζική κατάθλιψη και σε μαζικά αισθήματα συνενοχής για …όλα!

Ενας γιατρός (Δημ.Ποντίκας)κατήγγειλε στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου “ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;”ότι αν και αναγνωρίζεται διεθνώς σε δεκάδες χώρες για την επιστημονική του προσπάθεια στην Ελλάδα περιμένει ακόμα απαντήσεις σεθεραπείες που υπέδειξε στην Επιτροπή του Κράτους.Ούτε καν απάντηση ότι απορρίπτεται η θεραπεία του…

Παρουσίασε και έγγραφα του Παγκόσμιου Οργανισμού  Υγείας που αποδεικνύουν ότι είναι πολλά τα ψέμματα για τον κοροναϊό…

Γίνονται αυτά;Είναι βάσιμα;

Το σκάνδαλο με εμβόλια προηγούμενα στην Ελλάδα έγινε.Τεράστιες δικογραφίες για φαγοπότι με κρατικά και ευρωπαικά κονδύλια που εξετράπησαν του σκοπού τους μέσω των τραπεζών είναι σχηματισμένες…

Ντροπολογίες και αυτή η κυβέρνηση προωθεί συνεχώς(αυθαίρετα,τράπεζες κλπ) για να εξαφανίσει τα εγκλήματα.

Και ύστερα να  πουν ότι είναι …παστρικοί και πρέπει να τους ακούει η κοινή γνώμη.

Μπορεί μετά τις κάμερες να κάνουν και νοήματα χλευασμού ,όπως εκείνα που έκανε ο κ.Χαρδαλιάς,ένας εξ αυτών που υπέγραψαν και την τελευταία αισχρή (ν)τροπολογία για τα αυθαίρετα…

Υ.Γ. Ερώτημα σχετικό και με την φωτογραφία μας.Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ.Παυλόπουλος δεν έκανε το εμβόλιο διότι δεν ήρθε η σειρά του και ας είναι άνω των 70…Σε πολλές οικογένειες ο 60άρης έκανε το εμβόλιο,άλλα όχι και ο 66άρης της ίδιας οικογένειας για το “μπέρδεμα” με την Άστρα Ζένεκα”.Ο σύντροφος της προέδρου μας και τα λοιπά μέλη της πρωθυπουργικής οικογένειας έκαναν ή όχι εμβόλιο για τον κορονοϊό;

             

Δεν υπάρχουν σχόλια: