Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ελληνική γραφή στο Θιβέτ που χρονολογείται στο 10.000π.Χ.!!

 

Ελληνική γραφή στο Θιβέτ που χρονολογείται στο 10.000π.Χ.!!

Εξωγήινοι; Μια παράξενη φυλή; Ή απλά ένας μύθος; Και πώς εμπλέκεται η ελληνική γραφή; Εδώ και 52 χρόνια μια παράξενη ιστορία συναρπάζει όσους λατρεύουν τα μυστήρια.

Η ιστορία: το 1938 ένας Κινέζος αρχαιολόγος, ο Τσι Που Τέι, ερευνά ένα σύμπλεγμα σπηλιών στα σινοθιβετιανά σύνορα. Ανακαλύπτει πολλούς τάφους ανθρώπων με ύψος το πολύ 1,30 μ. και αφύσικα μεγάλα κεφάλια. Σε κάθε τάφο υπάρχει και ένας μεταλλικός δίσκος διαμέτρου περίπου 30 εκατοστών με μια τρύπα στο κέντρο του και διάφορες παραστάσεις που θύμιζαν τις κινήσεις των πλανητών.

Το 1958 ο Τσουμ Ουμ Νούι, ένας άλλος Κινέζος αρχαιολόγος, βγάζει τις «πέτρες των Ντρόπα», όπως ονομάστηκαν οι δίσκοι από την αποθήκη που φυλάσσονταν και προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τι είναι σημειωμένο πάνω τους (σε μερικές περιπτώσεις και με γράμματα που θυμίζουν το ελληνικό αλφάβητο). Τέσσερα χρόνια αργότερα δημοσιεύει τα συμπεράσματά του:       ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ      https://www.aetos-apokalypsis.com/2016/08/elliniki-grafi-sto-thivet-poy-hronologeitai-sto-10000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: