Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Τελετή αποφοίτησης της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Οικονομικής Επιθεώρησης του ΓΕΕΘΑ

 



Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΥΕΣ του ΓΕΣ η τελετή αποφοίτησης της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Οικονομικής Επιθεώρησης του ΓΕΕΘΑ παρουσία του Διευθυντή Β΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ Υποναύαρχου Δημητρίου Μήλα ΠΝ, ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία στους αποφοίτους.

Το σχολείο διεξήχθη από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 με την συμμετοχή δέκα Αξιωματικών Οικονομικών Επιθεωρητών του Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών του ΓΕΕΘΑ.


Στην τελετή, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων του ΓΕΕΘΑ Ταξίαρχος Δημήτριος Βλαχογιάννης, η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο ΥΠΕΘΑ κ. Ειρήνη Τσεπέρκα, οι εξωτερικοί εκπαιδευτές του Σχολείου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Ανδρέας Κουτούπης και ο Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής κ. Σταμάτης Δρίτσας, καθώς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.              https://enoples-dynameis.blogspot.com/2022/03/1.html?spref=fb&fbclid=IwAR3Z29I6omSlftEJaTZ4NCam6iIUEA7uzcG4BsfUQTMIAu9eInfGvMD7XHs

Δεν υπάρχουν σχόλια: