Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

SOS! Ο Μητσοτάκης έδωσε το τιμόνι της χώρας σε μια ενδεκάδα… γκαφατζήδων!

 


Σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα με κακούς παίκτες και ανεπαρκή προπονητή, που βαδίζει ολοταχώς προς τον… υποβιβασμό!

Κατώτερη των περιστάσεων αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τόσο στα μείζονα θέματα όσο και σε ζητήματα της καθημερινότητας, ο πρωθυπουργός και η συντριπτική πλειονότητα των υπουργών του «περνούν» κάτω από τον πήχη, απογοητεύοντας αλλά και εξοργίζοντας τους πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν τον Ιούλιο του 2019 για να αλλάξουν τη χώρα μετά από μια κακή πενταετία διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλά έχουν συμβεί αυτό το διάστημα, πολλά, επίσης, αυτά που δεν έχουν γίνει (ενώ θα έπρεπε), με κάποιους από τους υπουργούς να ξεχωρίζουν για τα λάθη, τις παραλείψεις και τις γκάφες τους. Ξεχωρίσαμε 11 εξ αυτών, οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να παρομοιαστούν με μια ποδοσφαιρική ομάδα με κακούς παίκτες και ανεπαρκή προπονητή, που βαδίζει ολοταχώς προς τον… υποβιβασμό!

Ο… σοφός του επιτελικού κράτους

Ο «αντ’ αυτού» του πρωθυπουργού παρουσιάστηκε στην αρχή ως ο «σοφός» του επιτελικού κράτους. Όμως αποδείχθηκε πολύ λίγος. Η συχνή επικοινωνία που είχε με τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, τον οποίο ενημέρωνε ακόμα και για την πορεία νομοσχεδίων, ήταν η τελευταία μέχρι την επόμενη πράξη μιας αποτυχημένης υπουργικής πορείας                           ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  https://www.newsbreak.gr/politiki/302805/mitsotakis-edose-timoni-choras-endekada-gkafatzidon/

Δεν υπάρχουν σχόλια: