ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Ν.Γκολεμά για Σ.Θεοδωράκη: "3 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ... σιγανό μου ποταμάκι"

Δημοσίευση από Omas Olympos on

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά αποκαθήλωσε από το Facebook τον Σταύρο Θεοδωράκη - Μετά τον Καμμένο τον περιέλαβε και η Γκολεμά τον πρόεδρο του Ποτασμιού με δύο πολύ καυστικά σχόλια...
Μετά τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, τον πρόεδρο του Ποταμιού περιέλαβε και η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά η οποία με ένα ιδιαιτέρως καυστικό σχόλιο σημειώνοντας ότι μόνο από την ΕΡΤ πρέπει να έβγαλε σε 4 χρόνια κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για τις περίφημες πολιτικές εκπομπές του στην κρατική τηλεόραση της οποίας το «μαύρο» που επέβαλε η ΝΔ, επικρότησε ο κ. Θεοδωράκης.
depy gkolema
Έγραψε λοιπόν η κυρία Γκολεμά:
«Βρε τον Σταύρο, βρε το Σταύρο που ταβγαλε με τον ιδρώτα του.....Δούλεψε μας είπε στα μεγάλα μαγαζιά! Βρε μπαγασάκο για την ΕΡΤ πες μας! για εκείνα τα συμβόλαια επι Σημίτη με τις καθημερινές εκπομπές που έφταναν τις 30.000 ευρω την βραδιά, βγάλε τις συμβάσεις αν μπορείς, γιατί θα τις βγάλουμε εμείς.....4 χρονια στην ΕΡΤ θέλεις να σου πω πόσα???θέλεις????Κοντά ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σιγανο μου ποταμάκι...».
deppy 2
Και η κυρία Γκολεμά δεν σταμάτησε εκεί. Σε άλλη της ανάρτηση έγραψε:
«Μιλησε ο Σταυρος στη Βουλη! Εκλαψα για αυτο,την κατανοηση σας παρακαλώ....»
 
  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: