ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ !!!!! ΑΣΙΑΤΗΣ 'Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ 18-35 ΕΤΩΝ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ BREMAIN!Βάσει λοιπόν των στοιχείων που δημσίευσε ο Guardian, οι γηγενείς ψηφοφόροι ψήφισαν σε ποσοστό 60-40 υπέρ της εξόδου. Αν περιληφθούν σε αυτούς, όμως και οι μετανάστες από τις χώρες της Ευρώπης, που είχαν αποκτήσει υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, εδώ το ποσοστό των Καυκάσιων (λευκών) πέφτει στο 53% για το Brexit ενώ το 47% ψήφισε το Bremain.
 
Οι ασιατικής καταγωγής ψηφοφόροι (Ινδοί, Πακιστανοί, Κινέζοι, κλπ.) ψήφισαν σε ποσοστό 67%, υπέρ της παραμονής, όπως ακριβώς έπραξε και το 73% των αφρικανών και Αράβων! 
 
Δηλαδή, λίγο ακόμα και οι γηγενείς Βρετανοί θα έχαναν τη χώρα μέσα από τα χέρια τους, λόγω της αθρόας "βρετανοποίησης" των μεταναστών!
 
Οσο για το θρήσκευμα, το 58%  των Χριστιανών τάχθηκε υπέρ του Brexit, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του Μουσουλμάνων (70%) ψήφισε υπέρ της Ε.Ε.! Παραλίγο η ψήφος των μουσουλμάνων να καθορίσει το αποτέλεσμα.
 
Αν ένα ποσοστό 10% επιπλέον ψήφιζε υπέρ του Bremain η Βρετανία θα είχε μείνει στην ΕΕ, παρά την συντριπτική υπεροχή στην αρνητικη ψήφο των γηγενών χριστιανών κατοίκων!
 
Κατά κάποιο τρόπο οι πρώην αποικίες (βασικά, οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι προέρχονται από τις πρώην βρετανικές αποικίες) παραλίγο να πάρουν την "εκδικησή" τους για την αποικιοκρατία αιώνων και να χαράξουν ένα διαφορετικό μέλλον στην Βρετανία από αυτό που ήθελε η πλειοψηφία των γηγενών Βρετανών.
 
Σε ότι αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια τα μεσαία και τα χαμηλά οικονομικά στρώματα, ψήφισαν υπέρ του Brexit. Αντίθετα το 57% των υψηλά αμειβόμενων κοινωνικών στρωμάτων τάχθηκε υπέρ του Remain, ενώ αντίθετα, τα μέσα και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα, σε ποσοστό 64%, στήριξαν το Brexit.
 
Σε ότι αφορά τις ηλικίες το 73% των νέων έως 25 ετών (που βρίσκονται εκτός παραγωγικής διαδικασίας και αγνοούν τα δεδομένα επιβίωσης, αλλά συγκεντρώνουν και μεγάλες μάζες μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς) τάχθηκε υπέρ της Ε.Ε., ενώ το 60% ηλικιών άνω των 60 ετών ψήφισε υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε.
 
 Το 56% των ηλικιών 45 έως 54 ετών και το 57% των ηλικιών 55 έως 64 ετών υποστήριξε το Brexit.
 
ενώ το ίδιο ποσοστό στις ηλικίες 35 έως 44 ετών περιορίστηκε στο 52%.
 
Με το Bremain τάχθηκε και το 62% των ηλικιών 25 έως 34 ετών, όπου εντοπίζεται και η μεγάλη μάζα των μεταναστών που είχαν δικαίωμα ψήφου.                     ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ   ΕΔΩ                             ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: