Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ο Πάνος Καμμένος, ο Στέφανος Μάνος, ο Μιχάλης Ματαντός και οι offshore του Παναμά

Ο Πάνος Καμμένος, ο Στέφανος Μάνος, ο Μιχάλης Ματαντός και οι offshore του Παναμά

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ… ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ – ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ OFFSHORE ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ;

Βροχή οι αποκαλύψεις στο διαδίκτυο για την εμπλοκή νυν και πρώην πολιτικών προσώπων με offshore εταιρείες και με σκάνδαλα που έχουν συνταράξει και απασχολούν ακόμα και τώρα τη Δικαιοσύνη.
Την υπόθεση με τις μίζες των υποβρυχίων βεβαίως τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα.
Όπως και το όνομα Μιχάλης Ματαντός ο οποίος ενεπλάκη με τις... χρυσές μίζες των 50 και πλέον εκατομμυρίων ως αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Ferrostaal.
Για το σκάνδαλο των υποβρυχίων που «μέσα» μπήκε τελικά μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, από το Newsbomb.gr, έχουμε αποκαλύψει πολλά, πάρα πολλά.
Με στοιχεία και ντοκουμέντα από τους φακέλους που εδώ και χρόνια κυκλοφορούν στους διαδρόμους και στα συρτάρια της Δικαιοσύνης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Γνωστές πλέον οι αποκαλύψεις με την ομάδα «κύκλος προσευχής» και τις μίζες που ξέπλενε πασίγνωστος εφοπλιστής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR).
Οι παραπάνω φάκελοι ήταν ξεχασμένοι για πολλά χρόνια.
Ως γνωστόν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, μόλις ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο υποσχέθηκε - με το γνωστό βερμπαλισμό που τον διακρίνει - ότι θα τους βάλει όλους φυλακή και παρέδωσε τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη.
Ακόμα βεβαίως δεν έχει μπει κανένας φυλακή. Μέχρι κι ο Ματαντός κυκλοφορεί ελεύθερος.
Όμως η είδηση που πραγματικά προκαλεί σοκ είναι το πώς συνδέεται ο κ. Ματαντός με τον πρώην υπουργό Οικονομικών και πρώην βουλευτή κ. Στέφανο Μάνο!!!
Ναι καλά διαβάσατε.
Ο κ. Ματαντός που είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τα υποβρύχια που έγερναν υπήρξε συνέταιρος με το Στέφανο Μάνο σε offshore στον Παναμά με την επωνυμία SUNBΕΑΜ MARITIME S.A.
Αυτά δεν τα λέμε εμείς.
Τα γράφει και τα δημοσιεύει με ντοκουμέντα ο κ. Μανώλης Χατζησάββας πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, ο οποίος όπως ισχυρίζεται είχε στείλει τους φακέλους με τα στοιχεία του σκανδάλου των υποβρυχίων στον κ. Καμμένο το 2011!!!
kamm 1
Όπως βλέπετε από τα όσα παρουσιάζει ο κ. Χατζησάββας η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 στον Παναμά με πρόεδρο τον Ματαντό και ταμία τον εκπρόσωπο του ακραίου νεοφιλελευθερισμού κ. Στέφανο Μάνο.
kamm 2
kamm 3
Αυτά τα στοιχεία είναι αληθή; Είναι ψευδή; Γιατί δεν βγάινει κάποιος να τα διαψεύσει;
Εμείς πάντως - στο Newsbomb.gr - κάναμε μια πρόχειρη έρευνα και διαπιστώσαμε πως όντως οι κύριοι Μάνος και Ματαντός είχαν offshore στον Παναμά.
MANOS EGG copy
Aν δεν έχετε πέσει... από τα σύννεφα, διαβάστε και τα παρακάτω...
Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι από τα ντοκουμέντα του πρώην πράκτορα της ΕΥΠ προκύπτει ότι οι κ. Ματαντός και Μάνος έκλεισαν την εταιρεία το 2011!!!
Τυχαίο;
Κανείς δεν ξέρει...
kamm 5
kamm 6
Η μάλλον κάποιος πρέπει να ξέρει και πρέπει να απαντήσει.
Άραγε ο κ. Καμμένος γνωρίζει κάτι για τα παραπάνω;
Αληθεύει ότι ο κ. Χατζησάββας του παρέδωσε τους φακέλους με τα υποβρύχια το 2011, την ίδια χρονιά που οι Μάνος και Ματαντός αποφάσισαν να κλείσουν την offshore;
Οι αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ είναι στην κυριολεξία συνταρακτικές:
Η εταιρεία SUNBEAM MARITIME του Μάνου και του Ματαντού έχει το ίδιο δικηγορικό γραφείο με αυτό της εταιρείας PAKEL COMPANIA NAVIERA που ίδρυσαν το 1966 ο Ηλίας Καμμένος και η σύζυγός του Πολυτίμη στον Παναμά!!!
Είναι το δικηγορικό γραφείο Franco Y Franco!
Aπίστευτο;
Η μια σύμπτωση πάνω στην άλλη.
kamm 7
Και το μείζον ερώτημα που προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάζει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, είναι το ακόλουθο:
ΠΟΙΟΣ «ειδοποίησε» το Μάνο και τον Ματαντό να κλείσουν την offshore;
Είναι δυνατόν να καταγγέλονται τέτοια πράγματα στο διαδίκτυο και να μην ενδιαφέρεται κανένας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: