Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η νέα παγκόσμια τάξη και οι μαριονέτες της συναγελάζονται στο Νταβός


 
Η νέα παγκόσμια τάξη και οι μαριονέτες της συναγελάζονται στο Νταβός
Από χθες και έως τις 23 Ιανουαρίου περίπου 2.500 ανώτατα στελέχη υπερεθνικών εταιριών, διασημότητες του πολιτικού και οικονομικού χώρου, κυβερνητικοί επίσημοι θα συγκεντρωθούν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο (World Economic Forum) στο Νταβός της Ελβετίας για να συζητήσουν φαινομενικά την παγκόσμια κρίση του καπιταλιστικού συστήματος και την διατύπωση μιας απάντησης σε αυτή την κρίση που θα περιλαμβάνει εννοείται την επιβολή αυστηρής λιτότητας στους δοκιμαζόμενους λαούς, όπως ακριβώς γίνεται τα τελευταία τουλάχιστον 8 χρόνια.
Στο Νταβός οι επικεφαλής της Goldman Sachs, της JP Morgan Chase και όλων των άλλων σιωνιστικών τραπεζών θα συναγελάζονται με κυβερνητικούς παράγοντες από πολλές χώρες, ρυθμίζοντας επακριβώς τις μεταξύ τους σχέσεις, ήτοι σχέσεις αφεντικού-υπαλλήλου. Μεταξύ άλλων στο World Economic Forum θα παρευρεθούν ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Jacob Lew, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Mario Draghi, οι διευθύνοντες σύμβουλοι του Facebook και της Google και βέβαια ο Έλλην πρωθυπουργός Τσίπρας, ο οποίος περιτράνως έχει αποδείξει με τις ενέργειες του την προσήλωση του στις επιταγές και αρχές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Το επίσημο θέμα της φετινής συνάντησης στο Νταβός θα είναι  το «Mastering the Fourth Industrial Revolution» (Κατακτώντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση), ενώ επί μέρους θέματα είναι «Παγκόσμια Κρίση», «Ανεργία και η Υποαπασχόληση», «Αποτυχία της Εθνικής Διακυβέρνησης» (!) και «Κοινωνική Αστάθεια». Όλα αυτά θα συζητηθούν ενώ η κοινωνική ανισότητα σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ έχει φτάσει στο σημείο ο πλούτος 62 σιωνιστών τραπεζιτών και επιχειρηματιών να ισοδυναμεί με τον πλούτο 3,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, τουτέστιν του μισού πληθυσμού της γης.
Αυτό για το οποίο ανησυχεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι οι ενδείξεις αυξανόμενης οργής και δυσαρέσκειας των λαών που καταπιέζονται από τις σιωνιστικές οικονομικές ελίτ και η αναζωπύρωση των εθνικιστικών κινημάτων παγκοσμίως. Επί πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 2008, η παγκόσμια ελίτ κατάφερνε να διαχειριστεί την παγκόσμια οικονομική και πολιτική κρίση, επιβάλλοντας περιοριστικά μέτρα και λιτότητα, μέτρα που ίσχυσαν και ισχύουν και στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες του πλανήτη.
Την ίδια περίοδο η σιωνιστική ελίτ που βρίσκεται στο Νταβός επωφελούμενη από την κρίση που η ίδια δημιουργεί πολλαπλασίασε τον πλούτο της, πλούτο με τον οποίο εξαγοράζει και επιβάλλει κυβερνήσεις σε χώρες όπως η Ελλάδα. Παράλληλα με την οικονομική καταπίεση των χωρών, η ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για να διαφυλάξει και να πολλαπλασιάσει περαιτέρω τον πλούτο της προσέφυγε και προσφεύγει σε επεκτατικούς-νεοιμπεριαλιστικούς πολέμους για να εξασφαλίσει και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές, αγορές και φθηνότατο εργατικό δυναμικό.
Η φετινή σύνοδος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και των υπαλλήλων της στο Νταβός εξυπηρετεί, όπως και οι συναντήσεις προηγουμένων ετών, τους εξής σκοπούς: α)Εγκαθίδρυση αυταρχικών-αντιεθνικών κυβερνήσεων παγκοσμίως που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, β)Φτωχοποίηση των λαών με ταυτόχρονο πολλαπλασιασμό του πλούτου των σιωνιστικών ελίτ και γ)Κατάργηση των Εθνών δια μέσου της πολυπολιτισμικότητας και της λαθρομετανάστευσης.
Οι παγκόσμιες εξελίξεις στον οικονομικό και πολιτικό τομέα τα επόμενα λίγα χρόνια θα δείξουν εάν η Παγκόσμια Τάξη των Σιωνιστών θα καταφέρει να εκπληρώσει τους προφανείς στόχους της.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια: