Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ» ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


ΦΟΤΟ1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Τριτοκοσμικοί μετανάστες φέρνουν την τριτοκοσμική νοοτροπία τους στην Ευρώπη. Οι Ισλαμιστές μετανάστες έχουν αρχίσει ένα κανονικό Τζιχάντ στις γυναίκες στην Ευρώπη και όπως φαίνεται, κυβερνητικά στελέχη συνεργάζονται.
Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 2007 για να δείξει το πόσο επικίνδυνη είναι η «Multikulti», δηλαδή ο  διαφημισμένος πολυπολιτισμός. Το περιστατικό έγινε στην Σουηδία όπου μια 75χρονη γυναίκα την επιτεθήκαν μουσουλμάνοι την λήστεψαν και την ξυλοκόπησαν.
ΦΟΤΟ2

Βιασμοί στα ευρωπαϊκά κράτη από την Jihad. Ιρακινός λαθρομετανάστης πριν λίγες μέρες παρενόχλησε και κακοποίησε 2 κοπέλες στην Γερμάνια στο σταθμό του Schwetzingen. Τον παρεκάλεσαν ευγενικά να τις αφήσει ενώ όταν επέμενε, οι κοπέλες αντισταθήκαν και τότε με μανία τις ξυλοκόπησε τόσο βάρια που μια κοπέλα της έσπασε τα ζυγωματικά. Η κοπέλα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Ο δράστης, αυτό το αγρίμι, είχε μόλις 5 μήνες που είχε έρθει στην Γερμανία.
Άλλη μια σοβαρή επίθεση σημειώθηκε στην Baden-Württemberg όπου μια 30χρονη δέχτηκε επίθεση και παρουσίασε τα ιδία χτυπήματα στο πρόσωπο με σοβαρές κακώσεις.
ΦΟΤΟ4
Τα τελευταία γεγονότα στην Γερμανία και ειδικά στην Κολόνια έχουν θορυβήσει τόσο τους Γερμανούς, ώστε και από πολιτικούς κύκλους πλέον διαρρέουν πληροφορίες ότι αυτές οι επιθέσεις σε όλες τις πόλεις ήταν από καιρό προγραμματισμένες. Και ο αδίστακτος και άφοβος τρόπος που συμπεριφέρονται οι λαθρομετανάστες, μαρτυρούν ακριβώς αυτό το πράγμα. Η αστυνομία λέει ότι δυστυχώς δεν έχουν ακόμα χειροπιαστές αποδείξεις, άλλα… ερευνούν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Τώρα άρχισαν και ομολογούν ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί έγινε μεγάλος θόρυβος στο διαδίκτυο από τα πολλαπλά «χτυπήματα» των τελευταίων ημερών. Ήταν αναγκασμένοι να παραδεχτούν ότι άρχισε… «πόλεμος». Το πρόβλημα είναι πώς θα τον σταματήσουν εφόσον είναι προγραμματισμένο να έρθει άλλο ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες για το 2016 .Στο βίντεο που ακoλουθεί, ο Heiko Maas βουλευτής από το SPD, παραδέχεται ότι είναι «περίεργες» αυτές οι μαζικές επιθέσεις και τελικά ομολογεί ότι πρέπει να ήταν προγραμματισμένες.

Λαθρομετανάστες λιθοβόλησαν γυναίκες transgender στην Γερμανία.
ΦΟΤΟ5
Το γεγονός αυτό ξεσκεπάζει και την υποκρισία της Αριστεράς.  Θα πρέπει να ξέρουν οι διάφοροι «προοδευτικοί» και υπέρ των Gey, ότι πολλές γυναίκες, γκέι και transgender δεν τολμούν να βγουν έξω από το σπίτι από φόβο μήπως τους επιτεθούν.
 
<font size="5"><strong></strong></font>
Πρόσφατα στην γερμανική πόλη του Dortmund Νοτιοαφρικανικοί θεωρήθηκαν ύποπτοι για λιθοβολισμό δύο γυναικών transgender. Συνελήφθησαν τρεις άντρες ηλικίας από 16 μέχρι 18 χρονών.
Το ισλαμικό κράτος Συρίας και Ιράκ έχει δολοφονήσει δεκάδες ομοφυλοφίλους πετώντας τους από ψηλά κτίρια. Η Σαουδική Αραβία, το Σουδάν , η Υεμένη και το Κατάρ που είναι μερικές από τις πιο αντιομοφιλοφιλικες χώρες καταδιώκουν τους LGBTS με φυλάκιση και θανατική ποινή.
Στην Νορβηγία, συγκεκριμένα στο Stavanger στις κατασκηνώσεις των λαθρομεταναστών βίασαν ομαδικά ένα 3 χρονών αγοράκι. Το αγόρι νοσηλεύτηκε μαζί με την μητέρα του σε μια ειδική κλινική όπου το παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη. Ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι δράστες.ΦΟΤΟ6
Ο Tidiane Cheik Diaw, 27 χρονών λαθρομετανάστης από την Senegal, στραγγάλισε μέχρι θανάτου στην Ιταλία την Olsen, 35 χρονών.
ΦΟΤΟ7
Η κοπέλα ζούσε στην Φλωρεντία και εργαζόνταν εκεί σε μια βρετανική εταιρία. Μετά από κάποια στοιχεία DNA που παρθήκαν από το τσιγάρο που κάπνισε ο Tidiane Cheik Diaw στην διάρκεια τις ανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ήταν το ίδιο που βρέθηκε και στην άτυχη κοπέλα.
ΦΟΤΟ8
H μητέρα μαζί με την αδελφή της έφτασαν στην Ιταλία για να παραλάβουν την σωρό της. Στις εικόνες βλέπουμε το δράστη και την Olsen η οποία ήταν το θύμα.
«Κάτω τα χέρια από τις γυναίκες»! Αυτή η χαρακτηριστική πινακίδα έχει στηθεί σε πάρα πολλές περιοχές της Γερμανίας.
ΦΟΤΟ9
Χαρακτηριστικά η πινακίδα δείχνει να μην βάζουν χέρι σε γυναίκες. Η τραγελαφική αυτή απόφαση πάρθηκε από την ελβετική και γερμανική κυβέρνηση μαζί. Επίσης έχουν τυπωθεί ανάλογα φυλλάδια με εικόνες καρτούν όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.
ΦΟΤΟ10
Αναφέρονται και σε κολυμβητήρια διότι είχαμε τον τελευταίο καιρό βιασμούς ανήλικων σε διαφορές περιοχές της Γερμανίας. Συγκεκριμένα έχουν γίνει καταγγελίες από 18 κολυμβητήρια.ΦΟΤΟ12
Αυτοί οι μουσουλμάνοι μετανάστες έχουν πρόβλημα προσαρμοστικότητας σε πολύ αυτονόητα θέματα όπως το να… μην αφοδεύει κάποιος όταν κολυμπά.
ΦΟΤΟ13
ΦΟΤΟ14
ΦΟΤΟ11
Χαρακτηριστική εικόνα… πολυπολιτισμου !Λαθρομετανάστης κάνει την ανάγκη του μέσα στο μετρό. Στο metro line 5 Alexanderplatz, Berlin, Γερμανία.
 
<font size="5"><strong></strong></font>
Οι λαθρομετανάστες τα «κάνουν» παντού, όπως μπορείτε να δείτε και σε αυτό το βίντεο. Ο κίνδυνος μικροβίων όπως καταλαβαίνετε είναι τεράστιος.
<font size="5"><strong></strong></font>
Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από πού προέρχεσαι. Οι βασικοί κανόνες υγιεινής είναι παγκοσμίως κατανοητοί. Ακόμα και σε ανθρώπους οι όποιοι ζουν σε πολύ φτωχές οπισθοδρομικές περιοχές. Αν αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται την δημιουργία ειδικών σημάτων, γιατί είναι φανερό ότι πολύ από αυτούς εξ αρχής είναι απροσάρμοστοι, τότε δεν έπρεπε να τους επιτραπεί η είσοδος.
Η Γερμανία ακύρωσε την γιορτή των καρναβαλιών διότι φοβάται επιθέσεις λαθρομεταναστών σε γυναίκες. Όπως στα ισλαμικά κράτη όπου απαγορεύονται τέτοιου ιδίους γιορτές. Είδατε πόσο γρήγορα κατάφεραν να επιβάλλουν κλίμα φοβίας στην χώρα που τους φιλοξενεί ? Επιβάλουν ήδη να ντύνεστε πιο σεμνά για να μην προκαλείτε και πέσετε θύμα βιασμού.
ΦΟΤΟ16Οι νομοί του Ισλάμ θα εφαρμόζονται χωρίς να το αντιληφτείτε .Θα υπακούετε, θα αλλάζετε γιατί έτσι το θέλουν κάποιοι, γιατί έτσι ήταν προγραμματισμένο από χρονιά το σχέδιο τους. Πρώτα φόβος, μετά γίνεστε υποτακτικοί και στην συνέχεια ακολουθεί αυτομάτως η προσαρμογή στα δικά τους απαιτούμενα.
Η Angela Merkel πρέπει να δικαστεί και να κρεμαστεί όχι μονό για την προδοσία στην ιδία την χώρα της άλλα και για το κατάντημα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στις Ινδίες, στην περιοχή Uttar Pradesh, υπάρχει μια ομάδα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πρόεδρος είναι μια γυναίκα ονόματι Sampatpal Devi. Η οργάνωση-ομάδα, της Sampatpal Devi ονομάζεται Gulabi Gang.
ΦΟΤΟ17Η κύρια Sampatpal Devi μητέρα 5 παιδιών μια ημέρα πήρε την μεγάλη απόφαση. Άρπαξε μια μεγάλη μαγκούρα, κάλεσε και άλλες γυναίκες να την συνοδέψουν και να αγωνιστούν ενάντια της αδικίας σε βάρος των γυναικών, της συνεχής βίας και των βιασμών.
Η οργάνωση έχει σήμερα 150.000 μέλη, μάλιστα έγινε και ένα χαρακτηριστικό περιστατικό. Όταν η αστυνομία πήγε να τις συλλάβει, αυτές σήκωσαν τα ξύλα τους και τους μαύρισαν στο ξύλο.
Αυτό πρέπει να κάνουν και οι Ευρωπαίες γυναίκες στο μέλλον.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Bookmark and Share                                
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: