Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

«ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ… ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!» (βίντεο). Προσοχή στο άρθρο για άσεμνες λεπτομέρειες


fotoxartisΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία της Γερμανίας είναι η αρχή και το μέλλον προβλέπεται μάλλον δυσοίωνο για μια κυριολεκτικά “κοιμώμενη» Ευρώπη. Ο «προοδευτισμός» της διαστροφής και της ηλιθιότητας, θα τα βρει πολύ σκούρα και θα προσγειωθεί ανώμαλα απέναντι σε ένα αυταρχικό και βίαιο Ισλάμ που το άφησαν σαν φίδι να εκτραφεί στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αύριο θα δούμε πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω.
Αυτό που δεν επισημαίνουν τα περισσότερα άρθρα τα οποία αναφέρονται σε περιστατικά βίας λαθρομεταναστών, είναι ότι η Πρωτοχρονιά δεν είναι η μοναδική μέρα στην οποία διενεργείται πλήθος τέτοιων επιθέσεων. Αυτές λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα σε εκατοντάδες πόλεις και αποκρύβονται από τα ΜΜΕ σαν να μην υπάρχουν.
Η αστυνομία συγκεκριμένα στη Γερμανία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν μπορεί να προστατέψει τους ίδιους τους πολίτες της πλέον, διότι είναι πολύ απασχολημένη με το να… “νταντεύουν» τους μετανάστες της Μέρκελ που ζητούν άσυλο και φτάνουν καθημερινώς προκαλώντας προβλήματα σε άλλα σημεία των πόλεων.
Στις γυναίκες πλέον δίνεται συμβουλή να μην βγαίνουν μόνες τους έξω τη νύχτα μετά από επιθέσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Σουηδία, Φιλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.
foto2Γυναίκες που βιάστηκαν από λαθρομετανάστες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολονία και τη σύλληψη των δραστών, βρέθηκαν μαζί τους σημειώματα τα οποία μεταφρασμένα από Γερμανικά γράφουν φράσεις όπως, «Θέλω να σε γ**σω» και, «Θα σε σκοτώσω».
foto3
Αλήθειες τραγικές και ρεαλιστικές. Μαζί με όλα αυτά πριν από μια εβδομάδα περίπου ένας μουσουλμάνος μετανάστης στη Γερμανία σε ένα βίντεο, καυχιέται για το πώς αυτός και οι φίλοι του βίασαν μια παρθένα κοπέλα μέχρι που κατέληξε «γεμάτη βρώμα και σπέρμα» και «εντελώς ισοπεδωμένη» στο έδαφος έτσι που να μην μπορεί άλλο.

Ο ίδιος αφηγείται χαρακτηριστικά στο βίντεο: « Φίλε ήμασταν εφτά τύποι. Μερικοί στο πάτωμα, τρεις στα κρεβάτια. Ήτανε κουκέτες. Την ξεπαρθένεψε. Ήταν παρθένα. Πρέπει να το φανταστείς! Παρθένα! Και ήμασταν έξι άντρες πάνω στο κρεβάτι, φίλε. Και αυτός: Μπανγκ! Μπανγκ! Και εμείς στην κορυφή του κρεβατιού πηδήξαμε από πάνω, αυτή ούρλιαζε και φυσικά προσπαθούσε να αντεπιτεθεί και ούτω καθ’ εξής. Και κρατούσαμε τα πόδια της φίλε. Μπανγκ! Ένας κρατούσε εδώ, ο άλλος εκεί φίλε. Και τότε φίλε: Ο Σινάν και οι άλλοι. Ο ένας μετά τον άλλον, φίλε. Παρθένα, φίλε! Μπράβο, φίλε! Σου ορκίζομαι. Έκλαψε μετά από αυτό, δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Και εμείς σαν γουρούνια τη φτύσαμε. Πασαλειμμένη με σπέρμα και βρωμιά. Αρμεχτήκαμε καλά.»
Κάμεραμαν: «Την γ**σες στον κ*λο?»
Μουσουλμάνος βιαστής: «Φίλε ήταν παρθένα! Και την ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ με εφτά φίλους, μάγκα.»
Μουσουλμάνος βιαστής: «Δεν τη γ**με στον κ*λο. Όχι στον κ*λο όμως.»
Ο μεταφραστής αισθάνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πρόσφατοι μετανάστες αλλά και μη αφομοιωμένοι μουσουλμάνοι μεταναστών γονιών, (η λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών που θέλουν να μας την πασάρουν και ως ακίνδυνη), από την Τουρκία ή τη Μέση Ανατολή, οι οποίοι μιλάνε γερμανικά με μια αναγνωρίσιμη προφορά.
foto8
Εδώ και καιρό κυκλοφορούν διάφορα διαδικτυακά μιμίδια τα οποία δημοσιεύονται σε σελίδες όπως το Facebook και αποκαλύπτουν περισσότερα για ένα άτομο από ότι το ίδιο θα παραδεχόταν απ’ ευθείας. Έτσι δεδομένων των μαζικών βιασμών που έχουν γίνει πρόσφατα βλέπουμε μερικά από αυτά τα μιμίδια τα οποία αναρτούν οι Μουσουλμάνοι στο Facebook.
foto5
foto7
foto10
foto6
foto9
Μήπως όμως προκαλούμε και εμείς oι Ευρωπαίες με τον τρόπο που εμφανιζόμαστε ? Δείτε τις παραπάνω εικόνες και κάντε συγκρίσεις γυναικών. Μήπως μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί τα γεγονότα στην Κολονία αν οι γυναίκες ξέροντας τον κίνδυνο των λύκων που γυρίζουν πλέον στους δρόμους, δεν έβγαιναν και αυτές σαν “πρόβατα» νύχτα ανάμεσα τους??? Λέω μήπως …κάτι πάει στραβά και στην δικιά μας κουλτούρα και “απελευθέρωση» των γυναικών?? Πήγαμε στο άλλο άκρο νομίζω και χάσαμε και εμείς οι ίδιες τον σεβασμό που θα έπρεπε να μας διέπει.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                                                                                        ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: