Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αισχρή ανθελληνική επίθεση Πουλικάκου στην Ιστορία και την Πατρίδα μας: «Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της»!


Αισχρή ανθελληνική επίθεση Πουλικάκου στην Ιστορία και την Πατρίδα μας: «Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της»!
Εξαιρετικά αλγεινές εντυπώσεις αλλά και έντονα επικριτικά σχόλια χρηστών μέσων κοινωνικής δικτυώσεως προκάλεσε η σοκαριστική συνέντευξη του γνωστού… καλλιτέχνη Δημήτρη Πουλικάκου στο reader.gr.
Ο εν λόγω κύριος (το καλλιτέχνης προϋποθέτει ήθος, αντίληψη και κάποιες στοιχειώδεις έννοιες σεβασμού) προέβη ανενδοιάστως σε πρωτοφανείς ύβρεις κατά Ιερών και Οσίων της Φυλής, ενώ στη συνέχεια δικαιολόγησε με το δικό του τρόπο τις αντεθνικές και αντικοινωνικές ενέργειες του ετερογενούς νεομαρξιστικού συμφύρματος που κατέχει (προς το παρόν βεβαίως) τους κυβερνητικούς θώκους.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου λοιπόν για το Μακεδονικό ο Πουλικάκος δεν δίστασε να αναπαράγει αυτούσιο το σύνθημα των παρακρατικών ανθελληνικών κύκλων «Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της». Σε συνέχεια της εμφανούς παροξυσμικής του συγχύσεως εκστόμισε το εξής απαράδεκτο: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής» (!)
Φυσικά το μηδενιστικό αυτό παραλήρημα δεν εξαντλήθηκε μόνο στα Εθνικά μας θέματα, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα. Για το νομοσχέδιο περί φαρμακευτικής κάνναβης είπε ότι καλώς υπερψηφίσθηκε, αλλά θα πρέπει να νομιμοποιηθεί και η κάνναβη για ψυχαγωγικούς λόγους! Τώρα τι αγωγή της ψυχής θα φέρει η χρήση της κάνναβης, μόνο ο  ίδιος ο Πουλικάκος και το παρελθόν του μπορούν να εξηγήσουν. Όσο δε για τις άδειες του τρομοκράτη Κουφοντίνα, τόνισε ότι «καλά κάνει και τις παίρνει. Όλοι παίρνουν. Καταρχήν δεν θα έπρεπε να υπάρχει φυλακή…».
Οι παραπάνω εμπρηστικές για τα ήθη τις κοινωνίας απόψεις μπορεί να εκληφθούν ως φαιδρές και γραφικές ιδεοληψίες ενός ηλικιωμένου ανθρώπου που επί περίπου 40 συναπτά έτη (σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ αλλά και την παραδοχή του ίδιου) ήταν χρήστης ουσιών, αντικατοπτρίζουν όμως την παρακμιακή αντίληψη της αριστεράς…
Γι’ αυτό λοιπόν η συνέντευξη του Πουλικάκου μπορεί αναμφιβόλως να επιτελέσει ρόλο ντοκυμαντέρ για το τι είναι η Αριστερά. Διότι αυτό ακριβώς είναι: Ένα ιδεολόγημα «ηλικιωμένο», παρωχημένο, άσχημο, παρακμιακό, έμπλεο συμπλεγμάτων και εμμονών.
Γιώργος Σύρος
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: