ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Οι Αντιστράτηγοι Μανούρης και Ζερβάκης στην τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης της ΣΜΥ

Οι Αντιστράτηγοι Μανούρης και Ζερβάκης στην τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης της ΣΜΥ
ΑρχικήΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.


Του Ηλία Προύφα Με τη δέουσα Στρατιωτική τάξη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, η τελετή παράδοσης παραλαβής Διοίκησης της ...

Του Ηλία Προύφα
Με τη δέουσα Στρατιωτική τάξη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, η τελετή παράδοσης παραλαβής Διοίκησης της Σχολής  Μονίμων Υπαξιωματικών.
Νέος Διοικητής της ΣΜΥ  αναλαμβάνει ο νεοπροαχθής Ταξίαρχος Δημοσθένης Κωστόπουλος, στην θέση του μέχρι πρότινος Διοικητή Ταξίαρχου Δημήτριου Τσιπίδη, ο οποίος  μετατίθεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη θέση του υποδιοικητή στη Μεραρχία Υποστηρίξεως (ΜΕΡΥΠ).
Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρέστη ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, ενώ παρευρέθηκε και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.
Την δέηση τέλεσαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης και περιοχής.Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του κέντρου ψυχαγωγίας της Σχολής.
Δείτε φωτό του kranosgr:


Δεν υπάρχουν σχόλια: