Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Προς κάθε αφελή υπέρμαχο των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων,

Προς κάθε αφελή υπέρμαχο των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων, είτε αυτός είναι αριστερός, είτε ανήκει στο λεγόμενο «αντιομοσπονδιακό χώρο» και παρασύρεται από αριστερόφρονες ιδεοληψίες.
«Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό», «Απελευθέρωση της Παλαιστίνης» και τα λοιπά, και τα λοιπά. Έχουμε και λέμε. Η Παλαιστίνη χαρακτήρισε πολιτική απάτη τον αγωγό EastMed. Έναν αγωγό, η δημιουργία του οποίου θα έχει συνέπειες για τη φίλη τους χώρα, Τουρκία και θα δώσει ώθηση σε Κύπρο και Ελλάδα. Η Παλαιστίνη συμμετείχε σε στρατιωτικές ασκήσεις στο ψευδοκράτος. Η Παλαιστίνη γιορτάζει την 29η ημέρα του Μάη, μια ημέρα πένθους του Ελληνικού Έθνους, αφού η Πρωτεύουσά του έπεσε. Και τώρα, οι ίδιοι έρχονται να ευχαριστήσουν τα εν Κύπρω και Ελλάδι «αδερφάκια» τους, δηλώνοντας έτοιμοι να οριοθετήσουν Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη με την Τουρκία. Κι αυτό σε μια εποχή που η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο μυρίζει μπαρούτι.
Όσον αφορά και τα κόμματα που έσκιζαν και σκίζουν τα ιμάτια τους για την Παλαιστίνη, τι να πούμε; Εκεί στην Εζεκία Παπαιωάννου εξ ιδρύσεώς τους τα’ χουν χαμένα. Μιλάνε για εποικισμό του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, αλλά ούτε λέξη για τον εποικισμό τόσων χρόνων της Τουρκίας στη μαρτυρική μας γη. Τι να περιμένουμε όμως από αυτούς; ΝΑΤΟ-ΣΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ, εκτός και αν αφορά την Κύπρο και τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.
Όντως, η Παλαιστίνη δεν είναι μακριά από την Κύπρο. Ούτε και η Τουρκία. Ούτε και οι Δούρειοί τους Ίπποι!
https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: