Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CDC: «ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ» ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ(Βίντεο)


5/5 (1)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Κορυφαίος υπάλληλος CDC: «Θα απαλλαγούμε από όλους  τους λευκούς  στις Ηνωμένες Πολιτείες» που αρνούνται τα εμβόλια.
Μια κορυφαία αξιωματούχος του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων πιάστηκε σε ταινία το 2016 λέγοντας ότι η κοινωνία πρέπει να «απαλλαγεί από όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες» για να μειώσει τον αριθμό των ατόμων που αρνούνται τα εμβόλια.
Η Δρ Carol Baker έκανε τις ανησυχητικές παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της «Επιτυχίας Εμβολίου Παιδικής Ηλικίας στις Η.Π.Α.» συζήτηση ομάδας που χρηματοδοτήθηκε από την Εθνική Ένωση Μηνιγγίτιδας στη Νέα Υόρκη στις 9 Μαΐου 2016.
«Έχω λοιπόν τη λύση. Κάθε μελέτη που δημοσιεύθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν εξετάζετε τους απορριπτόμενους εμβολιασμούς », δήλωσε ο Baker στην ομάδα.
«Δεν μιλάω για … διστακτικότητα, τα περισσότερα από τα οποία μπορούμε να μιλήσουμε για να συμφωνήσουμε. Αλλά αρνήθηκαν/τους αρνητές. Θα απαλλαγούμε από όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες… «
«Μαντέψτε ποιος θέλει να εμβολιαστεί περισσότερο; Μετανάστες. «
Ο γιατρός του Χιούστον τιμήθηκε επίσης με το χρυσό μετάλλιο Albert B. Sabin 2019 του Sabin Vaccine Institute σε μια τελετή της Ουάσινγκτον που χρηματοδοτήθηκε «εν μέρει από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και την Pfizer».
Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μια αξιωματούχος του CDC που συνδέεται με τον Μπιλ Γκέιτς πρότεινε ανοιχτά τους λευκούς που δεν συνεργάζονται με την υποχρεωτική ατζέντα εμβολίων;
Διαβάστε & υπογράψτε την αναφορά εδώ: Η αναφορά του Λευκού Οίκου πλησιάζει για έρευνα στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για συνδέσεις με το ξέσπασμα στο Γουχάν.
Gates Honored Doctor: «We’ll just get rid of all the whites in the United States»
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr               το ειδαμε     http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-cdc-%ce%b8%ce%b1-%ce%be%ce%b5%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%84%cf%89%ce%b8%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια: