Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Για να μη μπερδεύεστε, τα πράγματα με τους Συριζαίους είναι απλά:

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Krasodad - Η σελίδα
.

Ο Νίκος ο Παππάς είπε στον Μαρινάκη να δώσει κάτι στον Καλογρίτσα, για να πάρει και αυτός ο κακομοίρης άδεια για σταθμό.
Ο Καλογρίτσας, όμως, που κάτι βοσκοτόπια είχε, μόνο από τη SYRIZA-BANK (Αττικής) έπαιρνε δάνεια χάρη στον κουμπάρο του τον Σπίρτζη, που έσπασε και κάτι έργα στην Πελοπόννησο και του τα έδωσε. Του τα μπλόκαρε, όμως, τελικά τα δάνεια του Καλογρίτσα η ίδια η SYRIZA-BANK (με παρέμβαση ΤτΕ), οπότε πάπαλα ο Καλογρίτσας πάπαλα τα κανάλια πάπαλα και τα έργα.
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος aka Μίμης aka Ρασπούτιν είχε "τη δική του ατζέντα". Έκανε, δηλαδή, τις δικές του δουλειές και "κάποιοι έβγαζαν πολύ χρήμα". Αυτό τουλάχιστον λέει ο Νίκος (ο Παππάς ντε).
Τρεις εισαγγελείς (Αθανασίου, Ράικου, Τσατάνη) καταγγέλλουν ότι ο Μίμης τούς ζητούσε να ασκήσουν διώξεις κατά πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, που δεν γούσταρε, έστω και χωρίς στοιχεία.
Δύο εισαγγελείς (Τσατάνη, Ντογιάκος), που είχαν δεχθεί προειδοποιήσεις από τον Μίμη και τον Βαξεβάνη, δέχθηκαν βομβιστικές επιθέσεις από τους Πυρήνες της Φωτιάς.
Ο Μιωνής πήγε στο Νίκο, γιατί ο Μίμης τον πίεζε. Και ο Νίκος του λέει του Μιωνή "πες στον Παπασταύρου να δώσει τη Μαρέβα, για να σε αφήσουν ήσυχο ο Μίμης και η Τουλουπάκη".
Ο Πολάκης, που έκανε διακοπάρες με τον Πανούλη τον Καμμένο, ήθελε στη φυλακή Σαμαρά και άλλους Γερμανοτσολιάδες, για να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πανούλης παρακολουθούσε, με δικούς του αστυνομικούς, δημοσιογράφους, που ήθελε να χώσει στη στενή. Έπαιρνε και τον Τόσκα, μαζί με την Τζούλη, και τον πίεζαν να τις τρέξει τις συλλήψεις.
Αυτοί, όμως, οι αστυνομικοί του Πανούλη ήταν διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι και τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Ο Ρουμπάτης, λοιπόν, ο διοικητής της ΕΥΠ, έπαιρνε τις κασέτες, τις άκουγε και ενημέρωνε τον Αλέκση.
Ο Αλέκσης, όμως, ο οποίος είναι ένας αγνός και άσπιλος αριστερός που έκανε διακοπές σε γιοτ επιχειρηματιών, δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά. Ούτε ο Νικολάκης του είπε ποτέ τίποτα ούτε για τον Μίμη άκουσε κάτι ούτε για τον Πανούλη κατάλαβε τι του είπε ο Ρουμπάτης. Όταν είσαι αγνός δεν πονηρεύεσαι εύκολα ...
Και όσο συνέβαιναν όλα αυτά, ο Μήτσος από τις Βρυξέλλες αγόραζε απτόητος σπίτια και έκανε μπίζνες με ΜΚΟ! Γιατί και αυτός ένας αγνός και άσπιλος υπερασπιστής των μεταναστών είναι.
Απλά τα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: