Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Επιθέσεις στην Γαλλία: Μετά τον «δεύτερο στρατό» των Τουρκμένων ο Ερντογάν απέκτησε και τους δικούς του «Ασσασίνους»

 

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος



Η Ευρώπη πληρώνει τα «χαϊδέματα» υπέρ της Τουρκίας και του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος έθεσε στο «στόχαστρο» την Γαλλία με τις απειλές του κατά του Μ.Μακρόν και των σκιτσογράφων του Charlie Hebdo.

Έτσι σήμερα μέχρι αυτή την στιγμή είχαμε τρεις επιθέσεις κατά γαλλικών στόχων μέσα σε δύο ώρες που στοίχισαν την ζωή σε τρεις αθώους ανθρώπους και σε έναν ισλαμιστή (δεν είναι σωστό ο υπαίτιος να συγκαταλέγεται στον αριθμό των θυμάτων, δεν μπορεί να εξομοιωθεί με τα θύματά του).

Επίθεση στην γαλλική Νίκαια με αποκεφαλισμό ενός ή δύο θυμάτων εντός εκκλησίας! Επίθεση στην Τζέντα κατά του φρουρού του γαλλικού προξενείου. Επίθεση πάλι με μαχαίρι κατά αστυνομικών και περαστικών στην Αβινιών στην Γαλλία.

Η Γαλλία έχει «μαζέψει» εκατομμύρια αλλοδαπών που ανήκουν σε άλλες φυλές και κυρίως σε άλλη θρησκεία που αντίκειται στον χριστιανικό πολιτισμό της Ευρώπης και φυσικά ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί εν δυνάμει εξτρεμιστές.

Το πρόβλημα όμως δεν το έχει μόνο η Γαλλία. Το έχει και η Ελλάδα, η οποία επίσης έχει συγκεντρώσει χιλιάδες αλλοδαπούς προερχόμενους εξ' Αφρικής και Ασίας οι οποίοι και αυτοί ανα πάσα στιγμή μπορούν να εξεγερθούν με οποιοδήποτε πρόσχημα και κυρίως με οποιαδήποτε εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος έντεχνα έχει καταφέρει να πάρει τον ρόλο του υπερασπιστή του Ισλάμ.

Στην Ελλάδα οι διάφοροι νομίζουν ότι ο Ερντογάν πουλάει απλώς τρέλα και ισλαμικές «κορώνες» άνευ ουσίας που προσφέρουν ένα είδος γέλωτα.

Το ίδιο λάθος έκαναν και στην Γαλλία. Δεν είναι όμως έτσι. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κατάφερε να αποκτήσει εκατομμύρια πιστών «Ασσασίνων», δηλαδή εν δυνάμει δολοφόνων ή δολιοφθορέων μέσα στο εσωτερικό των δυτικών χωρών και φυσικά και της Ελλάδας που θα το κάνουν πρόθυμα με περίσσεια χαρά και αυτπάρνηση της ίδιας τους της ζωής.

Να θυμίσουμε ότι οι Ασασίνοι (περσ.: حشیشیون, χασισιγιούν, αραβ.: الحشاشين, χασασίν) ήταν στρατιωτικο-θρησκευτικό τάγμα Νιζαριτών Ισμαηλιτών με περίοδο ύπαρξης περίπου από το 1092 μέχρι το 1265. 

Παρόλο που ήταν Νιζαρίτες, δεν είναι γνωστές οι ακριβείς θρησκευτικές τους δοξασίες, αλλά είναι βέβαιο ότι είχαν τυφλή υπακοή στον αρχηγό τους. Κύρια προπύργιά τους υπήρχαν στην Περσία και τη Συρία, ενώ ήταν κύριοι εχθροί των Σουνιτών ηγεμόνων, τους οποίους θεωρούσαν εχθρούς χειρότερους και από τους χριστιανούς Σταυροφόρους.

Ο όρος "ασασίνοι" (αγγλ. assassins) προήλθε από παραφθορά της λέξης "χασασίν" ή "χασισίν", δηλαδή "αυτός που τρώει χασίς",από τους Σταυροφόρους. Οι Ασασίνοι εκτελούσαν τις πράξεις τους υπό την επήρεια χασίς, το οποίο τους δινόταν ως μια πρόγευση για τις απολαύσεις που θα γεύονταν στους ουράνιους κήπους που περιγράφει το Κοράνιο, μετά την εκτέλεση της αποστολής τους.

Στις λατινογενείς γλώσσες και στα αγγλικά, από την παραφθορά του όρου προήλθαν οι λέξεις για τον "δολοφόνο".

Ιδρυτής του τάγματος ήταν ο Χασάν-ι-Σαμπάχ, άνθρωπος με εντυπωσιακή καλλιέργεια και ανελέητο χαρακτήρα. Απογοητευμένος από τον ευνουχισμό του νιζαρί ισμαηλιτικού σιιτικού κινήματος από τους ομόδοξους Φατιμίδες χαλίφηδες της Αιγύπτου, ίδρυσε το τάγμα με σκοπό την προώθηση της υπόθεσης των νιζαριτών σιιτών με τα υπάρχοντα μέσα. Συγκρότησε ένα μικρό στρατό από φανατικούς οπαδούς, με στόχο την εξαπόλυση μιας τρομοκρατικής εκστρατείας κατά των σουνιτών Σελτζούκων, τους οποίους και θεωρούσε τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του σιιτισμού. Τα μέλη του τάγματος, που ανέλαβαν να εκτελούν πολιτικές δολοφονίες, ονομάστηκαν "αυτοθυσιαζόμενοι" (فدائي fidā'ī).

Αν βλέπετε ομοιότητες με το σήμερα ακριβώς αυτό που βλέπετε είναι.

Η ουσία είναι ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν απέκτησε έναν «δεύτερο στρατό» στην Συρία από Τουρκμένους τζιχαντιστές που τον στέλνει όπου θέλει, από Λιβύη μέχρι Ναγκόρνο Καραμπάχ και τώρα απέκτησε και το δικό του δίκτυο «Ασσασίνων».

Που σημαίνει ότι εν καιρώ πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας θα μπορούσε  να κινητοποιηθεί ένας αριθμός ημίτρελων φανατικών που θα κτυπούσαν προεπιλεγμένους στόχους: Είτε πολίτες, είτε πολιτικούς, είτε μέλη της κυβέρνησης, είτε ακόμα επιχειρηματίες, με σκοπό την πρόκληση του χάους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτούς είναι ότι δεν μπορούν να εντοπιστούν και δεν μπορούν να εξουδετερωθούν πριν πράξουν και ο νοών νοείτω.


Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και στην Αθήνα θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν...                                                  https://www.pronews.gr/opinion-makers/929214_epitheseis-stin-gallia-meta-ton-deytero-strato-ton-toyrkmenon-o-erntogan

Δεν υπάρχουν σχόλια: