Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Λάβρος ο Κούβελας κατά των «ελληνικών HOAXES»-Επικίνδυνη χαρακτηρίζει τη στάση τους για μερίδα ασθενών

 


koubelas
«Έχω ήδη ενημερώσει έγκριτους νομικούς»

Τα ελληνικά Hoaxes έκαναν ανάρτηση, όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου, και για τον έγκριτο καθηγητή, Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος προέβη άμεσα σε απάντηση!

Την παραθέτουμε:

Τα ελληνικά Hoaxes για κάποιους άγνωστους και αδιάφορους, σε μένα λόγους, προέβησαν στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Προφανώς και οι άνθρωποι που «μελετούν» τις ανακοινώσεις είναι «τριτοτέταρτοι» επιστημονικά, λειτουργικά αναλφάβητοι ή εξαιρετικά κακοπροαίρετοι ή και όλα μαζί, μια που το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Φυσικά δε και έχουν κάποιο σύνδρομο τύπου ΖΟΡΟ ή Ρομπεν των Δασών, ενώ δεν έχουν και εργασία να κάνουν.

Δεν θα απαντούσα καθόλου, για τους ίδιους, μια που τους θεωρώ «ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», αλλά για την ασφάλεια των ευπαθών ομάδων.

Οι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ λοιπόν είναι ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΙ, όπως λέει η λέξη. Είτε νοσούν από AIDS, είτε λαμβάνουν αγωγή με φάρμακα τύπου ΚΟΡΤΙΚΟΣΤΕΡΟΕΙΔΗ, κυκλοσπορίνη και άλλα ανοσοκατασταλτικά ή ανοσοτροποποιητικά, φάρμακα δεν αναμένεται να παράξουν αντισώματα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑ, ακριβώς διότι το ανοσιακό ή ανοσοποιητικό σύστημά τους είναι αδρανές!

Επιπλέον σε ένα αυτοάνοσο νόσημα υπάρχει μια παθολογική κατάσταση του ίδιου συστήματος και ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει πως θα συμπεριφερθούν οι εν λόγω ασθενείς σε κάποιο ανοσιακό ερέθισμα!

Τέλος σε άτομα που εμβολιάζονται με οποιοδήποτε νέο προϊόν, αν κάποιος μπορεί να γνωρίζει την δυνητική αλληλεπίδραση με οτιδήποτε, καλό θα ήταν να το δημοσιεύσει. Για παράδειγμα αναφέρω την πιθανή δράση της, από το εμβόλιο παραγόμενης πρωτεΐνης, σε επίτοπο της νικοτίνης (οι νικοτινικοί υποδοχείς ανταποκρίνονται στον νευρομεταβιβαστή του αυτόνομου νευρικού συστήματος Ακετυλοχολίνη), που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία μας και φυσικά να αλληλεπιδράσει με σωρεία φαρμάκων!

Φυσικά έχω ήδη ενημερώσει έγκριτους νομικούς για την άθλια συμπεριφορά των HOAXES απέναντι και στο πρόσωπό μου, και φυσικά για το επικίνδυνο της στάσης τους για μερίδα ασθενών, που φθάνει στην αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος.                             https://www.el.gr/ygeia/health-news/koyvelas-gia-ellinika-hoaxes-fanatikoi/?fbclid=IwAR1bXpCQoYO-nwPn-0v-0Zy2nBsRJ7mbqVQIX3vzs4VVdPJD2OCDcD0C8yQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: