Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Αποκαλυπτική ιαπωνική μελέτη: εμβολιακά νανοσωματίδια στο mRNA κυκλοφορούν σ΄ολο το σώμα > Η πρωτεΐνη Spike υπεύθυνη για θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια!!

 


Τρομακτική μελέτη αποκαλύπτει ότι τα νανοσωματίδια εμβολίου


mRNA κυκλοφορούν σε όλο το σώμα: εγκέφαλος, καρδιά, ήπαρ, ωοθήκες, όρχεις και άλλα.Δίνεται απάντηση γιατί προκαλούνται θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια μετά από εμβολιασμούς!!

https://www.afinalwarning.com/524187.html

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα ψέματα είναι ότι «τα εμβόλια mRNA παραμένουν στον βραχίονα και δεν κυκλοφορούν τα νανοσωματίδια τους στο σώμα». Γνωρίζουμε τώρα ότι αυτό είναι ένα πλήρες ψέμα, καθώς νέα έρευνα από την Ιαπωνία δείχνει ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων (LNP) που περιέχουν τον κώδικα mRNA κυκλοφορούν ευρέως στο σώμα μετά τον εμβολιασμό, φτάνοντας στον εγκέφαλο, σπλήνα, το παχύ έντερο, την καρδιά, το ήπαρ, πνεύμονες και άλλα όργανα.

Το έγγραφο μελέτης, αρχικά γραμμένο στα Ιαπωνικά και αυτο-μεταφρασμένο στα Αγγλικά, μπορείτε να το δείτε εδώ κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο:

Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english

Με τίτλο “Pfizer Confidential”, η μελέτη είναι γνωστή ως μελέτη βιοκατανομής που χρησιμοποιεί ένζυμα λουσιφεράσης και δείκτες ραδιοϊσότοπου για να παρακολουθεί με ακρίβεια την κατανομή των Pfizer LNP mRNA στο σώμα. Η πρώτη ενότητα φέρει την ένδειξη:

Εμβόλιο SARS-CoV-2 mRNA (BNT162, PF-07302048)

2.6.4 Περίληψη της φαρμακοκινητικής μελέτης

Η μελέτη αποκαλύπτει πώς τα PNA στο mRNA διαδίδονται σε όλο το σώμα, επηρεάζοντας ακόμη και τις ωοθήκες και τους όρχεις, δημιουργώντας τεράστιες ερωτήσεις σχετικά με τη γονιμότητα των ατόμων που έλαβαν ενέσεις εμβολίου mRNA. Το παρακάτω γράφημα δείχνει τη μάζα του NLP (σε μικρογραμμάρια) που βρέθηκε σε κάθε όργανο μετά από εμβολιασμό mRNA. Παρατηρήτε πώς επιτίθεται στα επινεφρίδια;


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ             http://greeknation.blogspot.com/2021/06/mrna-spike.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: