Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΠΑ; Την ΟΜΟΛΟΓΙΑ των ΕΒΡΑΙΩΝ για την ΠΙΣΤΗ τους! Φορώντας το ΚΙΠΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ: “Είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ”… ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ-Γκοήμ: ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ….


Σύμφωνα με το ΤΑΛΜΟΥΔ, όπως διαβάζουμε ΕΔΩ: israelnjudaism.blogspot.gr/2010/10/kippah.html

SYMVOLISMOS TOY ΚΙΠΠΑ

…το κιπά φοριέται από Εβραίους ΠΙΣΤΟΥΣ, και Συμβολίζει “ότι ο Θεός Στεφανώνει με Δόξα το Ισραήλ”

Ταλμούδ, Brachot 60b ( Με λόξα, όχι δόξα… είναι τελείως σαλεμένοι μιλάμε…)

Πιό κάτω λέει ότι  είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΠΑ, και  φορώντας το. ΔΙΑΛΑΛΕΙ στον κόσμο την ΕΒΡΑΙΚΗ  ΠΙΣΤΗ του, για την οποία είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  !!

ΚΟΡΟΙΔΟ ΓΚΟHΜ, ΞΥΠΝΑ:  ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ η ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΙΠΑ….

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ έρχεται απο το εξαιρετικό άρθρο του Κόκκινου Ουρανού ΕΔΩ:       http://redskywarning.blogspot.com/2013/06/blog-post_30.html


“Τέτοια ξεκάθαρη εντολή  (ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ δηλ. ΚΙΠΑ κάποιος που δεν πιστεύει στον Ιουδαισμό) ΔΕΝ υπάρχει στα ιουδαϊκά κείμενα! …………δεν είδα πουθενά μουσουλμάνους «επίσημους» να φοράνε την κιπά. Δείτε πάνω π.χ. στην φωτογραφία τον Νταβούτογλου στη Συναγωγή στη Σμύρνη άνευ κιπά! Μπα; Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Μετά διάβασα ότι οι άθεοι Εβραίοι επίσης δεν φοράνε κιπά! Ακόμα και ο Μπεν Γκουριόν η κορυφαία μορφή του σύγχρονου Ισραήλ (ο Kύριος Iδρυτής και  Πρώτος Πρωθυπουργός του Ισραήλ) ΔΕΝ φορούσε κιπά γιατί ήταν ΑΘΕΟΣ… Μάλιστα, Αρνιόταν να φορέσει κιπά ακόμη και σε κηδείες !!!

Συμπέρασμα: Ο Μπεν Γκουριόν δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο άθεος Εβραίος δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο μουσουλμάνος «επίσημος» δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, καμία γραπτή θρησκευτική εντολή δεν υπάρχει που να λέει ότι ο μη Εβραίος πρέπει να φοράει κιπά!”

ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΙΠΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ IOΥΔΑΙΣΜΟ!  Τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ; ΜΑΣ κυβερνουν ΕΒΡΑΙΟΙ:




astikosmythos                                                               ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: