Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Το ΚΚΕ θέλει να ανατρέψει βίαια το πολίτευμα σύμφωνα με το καταστατικό του! Γιατί δεν το βγάζετε εκτός νόμου κ. Σαμαρά;


«Το ΚΚΕ δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, τη δικτατορία του προλεταριάτου». Και λίγο παρακάτω, ομολογούν τους πραγματικούς σκοπούς τους: 

«Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση ως ανώριμη βαθμίδα της κομμουνιστικής κοινωνίας. Η επαναστατική αλλαγή στην Ελλάδα θα είναι σοσιαλιστική".

Ακολουθεί ολόκληρο το σχετικό άρθρο από ethnikismos.net

1380841_228552447310508_1860982803_n

Γράφει ο Αντίοχος.

Τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα (134 και επόμενα) που αφορούν την «απόπειρα κατάλυσης του δημοκρατικού Πολιτεύματος» επικαλούνται οι δύο ανακριτές Γεωργουλέας και Παπακώστας στο παραπεμπτικό έγγραφο προς τη Βουλή των Ελλήνων, που περιέχει αίτημά τους για την άρση της ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα. Σύμφωνα με το έγγραφο σκοπός της Χρυσής Αυγής:
«…Ήταν εξαρχής και παραμένει, όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις (Σ.Σ. των ανυπόληπτων ψευδομαρτύρων!!!), η κατάλυση του δημοκρατικού Πολιτεύματος (κατά παράβαση των άρθρων 134επ. του Ποινικού Κώδικα…».
Αναδημοσιεύω, λοιπόν, ένα άρθρο που είχα γράψει τον περασμένο Μάιο, σχετικά με την διακηρυγμένη πρόθεση του ΚΚΕ να καταλύσει το πολίτευμα, πρόθεση που δεν προκύπτει από μισθωμένους- προστατευόμενους ψευδομάρτυρες αγνώστου προελεύσεως, αλλά από το «Πρόγραμμα και Καταστατικό που ψηφίστηκε από το 19ο Συνέδριο» του ΚΚΕ, το οποίο κάνουν ότι δε βλέπουν οι ανακριτές της «τυφλής» δικαιοσύνης!
Ιδού: ΚΚΕ: το καμάρι του… συνταγματικού τόξου.
Μετά μανίας προσπαθεί -εδώ κι ένα χρόνο- το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα να θέσει εκτός νόμου το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, ή τουλάχιστον να βάλει διάφορα εμπόδια στο δρόμο του. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι εκτός… συνταγματικού τόξου, ότι κινείται στα όρια της νομιμότητας κ.τ.λ. Κι όλα αυτά με μηδέν αποδείξεις! Την ίδια ώρα υπάρχει ένα κόμμα που ομολογεί ευθέως στο επίσημο πρόγραμμα και στο καταστατικό του, ότι σκοπός του είναι η βίαιη ανατροπή του υφιστάμενου πολιτεύματος (με επανάσταση), η εγκαθίδρυση δικτατορίας, η κατάργηση του Συντάγματος, η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α. Επίσης, ομολογεί ότι σε περίπτωση πολέμου θα στρέψει τα όπλα κατά της πατρίδας για να καταλάβει την εξουσία! Πρόκειται βεβαίως για το ΚΚΕ.
ΚΚΕ: στόχος μας η εγκαθίδρυση δικτατορίας με πραξικόπημα.
Όλα αυτά θα σας τα παρουσιάσουμε για να μη νομίζετε πως τα βγάζουμε από την κοιλιά μας. Ξεκινάμε ευθύς αμέσως. Αναφέρουν οι κουκουέδες με καμάρι στον πρόλογο του προγράμματός τους: «Το ΚΚΕ δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, τη δικτατορία του προλεταριάτου». Και λίγο παρακάτω, ομολογούν τους πραγματικούς σκοπούς τους: «Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση ως ανώριμη βαθμίδα της κομμουνιστικής κοινωνίας. Η επαναστατική αλλαγή στην Ελλάδα θα είναι σοσιαλιστική». Επειδή, ίσως, κάποιοι να μην το… εμπέδωσαν, η ίδια ομολογία επαναλαμβάνεται και στον πρόλογο του καταστατικού τους: «Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση».
ΚΚΕ: υπό συνθήκες νομιμότητας, προετοιμάζουμε το πραξικόπημα.
Ναι, θα αντιτείνει κάποιος δύσπιστος (ή αφελής), αλλά εφόσον το ΚΚΕ συμμετέχει στις κοινοβουλευτικές και λοιπές διαδικασίες, έχει αποδεχθεί στην πράξη το πολίτευμα. Λάθος! Το ΚΚΕ συμμετέχει στις διαδικασίες για να προετοιμαστεί για την πραγμάτωση του πραγματικού του σκοπού. Δεν το λέω εγώ, το γράφει στο κεφάλαιο «Τα καθήκοντα του ΚΚΕ για τη σοσιαλιστική επανάσταση» το πρόγραμμα του ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ δρα στην κατεύθυνση της προετοιμασίας του υποκειμενικού παράγοντα για την προοπτική της σοσιαλιστικής επανάστασης, αν και η χρονική περίοδος εκδήλωσής της προσδιορίζεται από αντικειμενικές προϋποθέσεις, την επαναστατική κατάσταση. Η δράση του ΚΚΕ, σε μη επαναστατική κατάσταση, συμβάλλει αποφασιστικά στην προετοιμασία του υποκειμενικού παράγοντα (Κόμμα, εργατική τάξη, συμμαχίες) για επαναστατικές συνθήκες, για την πραγματοποίηση των στρατηγικών καθηκόντων του». Εδώ βρίσκει εφαρμογή αυτό που είχε πει ο Λένιν: «οι αστοί θα μας δώσουν το σχοινί για να τους κρεμάσουμε»…
ΚΚΕ: Αν γίνει πόλεμος θα τον μετατρέψουμε σε εμφύλιο.
Πάμε παρακάτω. Κι αν γίνει πόλεμος; Η πιο κατάλληλη ευκαιρία για επανάσταση, θα τον μετατρέψουμε σε εμφύλιο για να κατακτήσουμε την εξουσία, ομολογεί το ΚΚΕ, στο κεφάλαιο «Ειδικότερα για την επαναστατική κατάσταση» του προγράμματός του: «Δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση. Το βάθεμα της οικονομικής κρίσης, η όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, που φτάνουν έως τις πολεμικές αναμετρήσεις, είναι δυνατό να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα. Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο».
ΚΚΕ: Πως θα γίνει και πως θα επιβληθεί το κομμουνιστικό πραξικόπημα.
Στο επόμενο κεφάλαιο, με τον τίτλο «Ειδικότερα για το επαναστατικό εργατικό – λαϊκό μέτωπο», εξηγούνται οι τρόποι της πραξικοπηματικής («επαναστατικής») κατάληψης της εξουσίας (που θα χτυπήσουν τα κόκκινα «Τάγματα Εφόδου») και πως το νέο καθεστώς θα συντρίψει δια της βίας τους αντιφρονούντες:
«Σε συνθήκες επαναστατικής κατάστασης, το επαναστατικό εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης του μπορεί να γίνει το κέντρο της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην καπιταλιστική εξουσία, υπερισχύοντας σε βασικές περιοχές, ιδιαίτερα στα βιομηχανικά – εμπορικά – συγκοινωνιακά κέντρα, κέντρα επικοινωνιών – ενέργειας, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης αδρανοποίηση των μηχανισμών της αστικής εξουσίας και η εξουδετέρωσή τους, η ανατροπή της αστικής τάξης, η ανάδειξη και επικράτηση των λαογέννητων επαναστατικών θεσμών, που παίρνουν στα χέρια τους τη νέα οργάνωση της κοινωνίας, η εγκαθίδρυση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας. Το επαναστατικό εργατικό – λαϊκό μέτωπο αποκτά την ικανότητα να αντιτάσσει τη δική του βία ενάντια στη βία του κεφαλαίου, την ικανότητα να επιδρά παραλυτικά στα επιτελεία του ταξικού αντιπάλου, να αδρανοποιεί τα αντεπαναστατικά σχέδιά του…».
ΚΚΕ: Κατάργηση του Συντάγματος – Διάλυση Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας.
Τέλος, αφού επικρατήσει η «σοσιαλιστική επανάσταση» το ΚΚΕ δίνει στο κεφάλαιο με τον τίτλο «Θεμελιακές αρχές συγκρότησης της εργατικής εξουσίας», ένα δείγμα γραφής της νέας εξουσίας, προαναγγέλλοντας την διάλυση του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς επίσης και της κατάργησης του Συντάγματος (ντροπή σας κουκουέδες, είστε και του… συνταγματικού τόξου). Ιδού η ομολογία τους: «Η σοσιαλιστική εξουσία είναι η επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου. Η εργατική εξουσία αντικαθιστά όλους τους αστικούς θεσμούς, που έχει τσακίσει η επαναστατική δράση, με τους νέους λαογέννητους θεσμούς. Στη θέση του αστικού Στρατού και των Σωμάτων καταστολής, που έχουν διαλυθεί εξολοκλήρου, δημιουργούνται νέοι θεσμοί της σοσιαλιστικής εξουσίας, στη βάση της επαναστατικής πάλης για τη συντριβή της αντίστασης των εκμεταλλευτών και την υπεράσπιση της Επανάστασης. Διαμορφώνεται νέο στελεχικό δυναμικό, διαπαιδαγωγημένο με τις αρχές της νέας εξουσίας. Το επαναστατικό Εργατικό Σύνταγμα και η ανάλογη νομοθεσία συγκροτούν το νέο Δίκαιο που αντιστοιχεί στις νέες οικονομικές σχέσεις».
Ακίνδυνοι ή το μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος;
Όλα τα παραπάνω (κι άλλα πολλά που παραλείψαμε για λόγους οικονομίας του χώρου) δεν είναι κρυφά. Είναι «Το Πρόγραμμα και το Καταστατικό του ΚΚΕ που ψηφίστηκαν στο 19ο Συνέδριο», που εκδόθηκε και σε ειδικό ένθετο του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» της 28ης Απριλίου 2013. Κι εδώ το ερώτημα που προκύπτει είναι σαφές: εφόσον το ΚΚΕ (το οποίο σημειωτέον ουδέποτε έχει κάνει δήλωση στον Άρειο Πάγο, την οποία υποχρεούνται να κάνουν όλα τα κόμματα) επίσημα διακηρύσσει πως σκοπός του είναι η βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος, η κατάργηση του Συντάγματος και η επιβολή δικτατορίας (του προλεταριάτου), γιατί δεν τίθεται αυτομάτως εκτός νόμου; Δύο είναι οι πιθανές απαντήσεις:
1ον) Θεωρείται εντελώς ακίνδυνο και
2ον) Όλα αυτά τα… επαναστατικά είναι για τους αφελείς, και στην πραγματικότητα το ΚΚΕ είναι αναπόσπαστο μέρος του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και μάλιστα, στην παρούσα φάση, το μακρύ χέρι του συστήματος, για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Διαλέγετε και παίρνετε!

      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: