Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

SADAD ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΟ ΝΟΒΟΠΑN


4Bρυξέλλες Πορφύρης Δ.–Σταφυλά Π.

Σ’ αυτά τα φέρετρα από νοβοπάν μ’έναν πρόχειρο σταυρό για να θυμίζει τη χριστιανική καταγωγή του νεκρού, ακουμπά όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα. Σ’αυτά τα φέρετρα που μεταφέρονται στις καρότσες των αγροτικών οχημάτων, γράφεται το έπος της Συρίας κατά του επιβεβλημένου σκοταδισμού. Σ’αυτά τα φέρετρα τα πρόχειρα μα τιμημένα γράφεται η ιστορία ενός λαού που αν και στην πλειοψηφία του μουσουλμανικός, αντιστέκεται στον πετρελαοκίνητο ισλαμιστικό άξονα, των SS της ΙSIS, του νεοτζιχαιστικού επεκτατισμού.

12Το μήνυμα τους είναι πιο ηχηρό από τις οβίδες και τις ρουκέτες του εχθρού, από τις απανωτές ριπές των μισθοφόρων εισβολέων, των ψευδοεπαναστατών τρομοκρατών που χαίρουν της ασυλίας της λεγόμενης « παγκόσμιας κοινότητας ». Οι Σύριοι προτιμούν τον θάνατο από την ατιμασμένη ζωή, από την υποδούλωση σε πολιτικά σχήματα σαριακής διακυβέρνησης αφού σε κάποια μυστική Νέα Γιάλτα οι Δυτικοί χάρισαν τη Συρία στις πετροαυτοκρατορίες του Κόλπου. Η Συρία, διαθέτει 14 φλέβες πετρελαίου που πρόσφατα ανακαλύφθηκαν και που κάθε μια από αυτές ισοδυναμεί με το ενεργειακό απόθεμα του Κουβέιτ.

Η Συρία δεν είναι μια φτωχή χώρα. Φτωχός είναι μάλλον ο κάθε λαός που δανείζεται ξένα οράματα, που εισπράτει δάνεια αλλότριων αξιών και που προτιμά την υποδούλωση από την ελευθερία.

345Αυτά τα φέρετρα που είναι χριστιανών συμβολίζουν τον αγώνα της αντίστασης για μια ζωή με αξιοπρέπεια και πολιτισμό και όχι μια επιβίωση με το τίμημα της υποδούλωσης. Αυτοί οι νεκροί χριστιανοί δεν ευθυγραμμίστηκαν με τον σεχταριστικού τύπου νεοφανέντα χριστιανισμό ιαχωβιτικού τύπου που τους θέλει να μην παίρνουν τα όπλα. Άλλοι που επίσης δηλώνουν χριστιανοί δεν πολεμούν.Δεν υπερασπίζονται τις εστίες τους και τη γη τους .Αρκούνται στο να εκλιπαρούν τον στρατό να τους σώσει και να θυσιάσει όλα τα νιάτα της χώρας για να υπερασπισθεί την τιμή και την υπόληψη της ατομικής τους οικογένειας και την ιδιωτική τους ευτυχίας όταν απειλούνται με βιασμούς, απαγωγές, βασανιστήρια , δολοφονίες ή βίαιους εξισλαμισμούς.

6Αυτά τα φέρετρα είναι των χριστιανών που δεν συρρίκνωσαν τα όρια της φιλειρηνικής φιλοσοφίας τους στα όρια μιας διαπιστευμένης στον ΟΗΕ μη κυβερνητικής οργάνωσης αμέτοχης και ουδέτερης απόχρωσης.Που δεν κάναν στην άκρη για να θριαμβεύσει η νεοβαρβαρότητα των σκοταδιστών.Που δεν παραμέρισαν για να διαβούν οι μήδοι των κορανοφόρων σπαθοφόρων.Δεν υπερασπίστηκαν βωμούς και εστίες και μοναχά την εδαφική ακεραιότητα μιας χώρας που η Νέα Γιάλτα όρισε τον διαμελισμό της στα πρότυπα του Ιράκ, της Γιουγκοσλαβίας ή της Κύπρου.Υπερασπίστηκαν την ακεραιότητα του πιστεύω τους την μη παραχάραξη ,πλαστογράφιση ενός επικού χριστιανισμού και τη συρρίκνωσή του στα ψευδοόρια της πολιτικής των ξένων δυνάμεων που ήθελαν τους χριστιανούς της Συρίας υποχείρια της αντιπολίτευσης πειθήνια όργανα των δυτικών. Τους ήθελαν αμέτοχους κι αποστασιοποιημένους.

8Κάποιοι χριστιανοί στον αντίποδα της ισλαμιστικής αντίληψης περί Παραδείσου όπου εισέρχεται αυτός που δολοφονεί, επιμένουν σ’έναν Παράδεισο εξίσου ψεύτικο όπου κάποιος εισέρχεται επειδή δεν αντιστάθηκε στον εχθρό.Έναν εχθρό που στο όνομα του Αλλάχ αποκεφαλίζει παιδιά και νέους, διαμελίζει τελετουργικά ανθρώπινα σώματα, εμπορεύεται σύριες ανήλικες στα πλούσια σκλαβοπάζαρα των πετρομοναρχών και εξισλαμίζει δια της βίας.

Ο παράδεισος δεν είναι ούτε για τους χριστιανούς « σιωπηλούς μάρτυρες » των αποτρόπαιων εγκλημάτων , ούτε για τους ισλαμιστές « μάρτυρες αυτοκτονίας » που σπέρνουν μαζικά τον θάνατο.9 10 11 12

 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ       ΕΔΩ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: