Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αυτό δεν είναι “εσχάτη προδοσία”; Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «τουρκομουσουλμανική μειονότητα»


   
Αυτό δεν είναι “εσχάτη προδοσία”; Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «τουρκομουσουλμανική μειονότητα»
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, Χουσείν Ζεϊμπέκ, με αφορμή τον εορτασμό μιας μουσουλμανικής γιορτής («Κουρμπάν Μπαϊράμι»), έκανε μια ανθελληνική δήλωση στην οποία ομιλεί ξεκάθαρα για «Τουρκομουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης»!
Τις τελευταίες ημέρες, τόσο από τα κόμματα του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» όσο και από τα καθεστωτικά βοθροκάναλα και πορνοφυλλάδες, γίνεται λόγος για πράξεις «εσχάτης προδοσίας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με βάση τις καταθέσεις κάποιων ευφάνταστων ψευδομαρτύρων. Εδώ, σ΄αυτήν την περίπτωση, όπου έχουμε μια δήλωση ανοιχτά προδοτική, στην οποία ονομάζει όλη την μουσουλμανική μειονότητα της Ελληνικής Θράκης ως «τουρκική», τι ακριβώς είναι;
Υπάρχει μια επώνυμη δήλωση ενός Βουλευτή, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την συνθήκη της Λωζάννης που χαρακτηρίζει την μειονότητα ως μουσουλμανική και όχι ως τουρκική. Δεν υπάρχει, δηλαδή, ούτε περιθώριο παρερμηνείας της δήλωσης, ούτε κατάθεση τρίτου προσώπου που να λέει ότι «άκουσε κάτι» για κάποιες δηλώσεις του.
Θα ζητηθεί με συνοπτικές διαδικασίες η άρση ασυλίας αυτού του Βουλευτή, ο οποίος δεν περιορίζεται στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού αλλά χαρακτηρίζει όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης ως τούρκους; Θα κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία; Φυσικά και δεν είμαστε αφελείς για να πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Οι ερωτήσεις μας έχουν καθαρά ρητορικό περιεχόμενο και δείχνουν ότι οι ανθέλληνες δεν κινδυνεύουν στην Χώρα μας.
Η ανάγκη αντιμετωπίσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει συσπειρώσει κάθε καρυδιάς καρύδι: Ανθέλληνες, κλέφτες, απατεώνες, ανήθικους, ψεύτες, αστράτευτους κ.λ.π. Αφήνουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για την διαχείριση των στενών συντηρητικών συμφερόντων τους και ενωμένοι λυσσάνε εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για λόγους κάτι παραπάνω από ευνόητους και προφανείς.
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/auto-den-einai-eschath-prodosia-bouleuths-tou-suriza-mila-gia-tourkomousoul#ixzz2i6jLGqMo

                                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: