Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΚΚΕ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!


Γράφει ο Αντίοχος.

Αλήθεια, ποια είναι η θέση του αθεϊστικού ΚΚΕ (του οποίου τα πρότυπα γκρέμισαν τις χριστιανικές εκκλησίες στις χώρες που επικράτησαν, ή τις μετέτρεψαν σε στάβλους, αποθήκες κ.τ.λ.) για το τζαμί στην Αθήνα; Μας την υπενθυμίζει με χθεσινό δημοσίευμά της η επίσημη ιστοσελίδα τους:

Η θέση του ΚΚΕ για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα

 «Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση προωθεί την κατασκευή ισλαμικού τεμένους (τζαμιού) στην Αθήνα δεν ικανοποιεί τις διευρυμένες ανάγκες άσκησης των θρησκευτικών πεποιθήσεων των μουσουλμάνων μεταναστών εργαζόμενων που ζουν κι εργάζονται στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής. Αντίθετα, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα τόσο για τους ίδιους τους μουσουλμάνους θρησκευόμενους που θα αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις και να συνωστίζονται σε ανεπαρκή χώρο, όσο και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής λόγω της υπερσυγκέντρωσης μεγάλου αριθμού πιστών σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Γι’ αυτό ψηφίζουμε με επιφύλαξη την τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό. Τονίζουμε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί ολοκληρωμένα το ζήτημα αυτό, όπως και το ζήτημα ίδρυσης μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική, στο πλαίσιο του γενικότερου πλαισίου αιτημάτων πάλης που έχουμε επεξεργαστεί και παλεύουμε ως Κόμμα για την ικανοποίηση των προβλημάτων των μεταναστών εργατών».

Δηλαδή, όχι ένα αλλά πολλά τζαμιά (για να αποφεύγεται ο… συνωστισμός και η… ταλαιπωρία των μουσουλμάνων στους δρόμους), συν ένα μουσουλμανικό νεκροταφείο!

(ΥΓ) 1: Και αναρωτιόμαστε πολλές φορές γιατί ο Ομπάμα, το Στέητ Ντιπάρτμεντ, η Κομισιόν, το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ και οι λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις του πλανήτη δεν απαιτούν μέτρα κατά του ΚΚΕ, παρά μόνον κατά της Χρυσής Αυγής. Που αλλού θα βρουν καλύτερους υπηρέτες των νεοταξικών τους σχεδίων;
(ΥΓ) 2: Αλλάχου Άκμπαρ σύντροφοι!
(ΥΓ) 3: Από τη Μόσχα στη… Μέκκα. Ή μήπως στην… Ουάσινγκτον;

 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: