Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τα κατηχητικά ανηλίκων του ΚΚΕ και το πιστόλι της Κανέλλη


   
Τα κανάλια της διαπλοκής σε αγαστή συνεργασία με κυβερνητικούς παράγοντες που διαρρέουν παράνομα ανακριτικό υλικό έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε έκνομες πράξεις. Παρουσιάζουν προσωπικές φωτογραφίες των βουλευτών μας όπως και ένα ανήλικο παιδί που δήθεν χαιρετά ναζιστικά με το αριστερό χέρι υψωμένο, ενώ οι ίδιοι έδιναν συνεντεύξεις στο Τύπο παρουσιάζοντας τον οπλισμό τους.

Μάλιστα σε δημόσιες εκδηλώσεις τους υποχρέωναν ανήλικα και ανυποψίαστα παιδιά να χαιρετούν όπως χαιρετούσε ο αδίστακτος εγκληματίας και δολοφόνος εκατομμυρίων ανθρώπων πατερούλης Στάλιν. Εν συνεχεία παρουσίαζαν αυτές τις φωτογραγίες στον έντυπο Τύπο και στο διαδίκτυο χωρίς καν να θολώσουν τα πρόσωπα των μικρών παιδιών.

Βέβαια, για όλα αυτά δεν είπε κουβέντα στον Ευαγγελάτο πριν λίγο η Κανέλλη, ούτε για το γεγονός πως ξεφτίλιζε τα ήθη και τα χριστιανικά έθιμα βαφτίζοντας γάτες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathchhsh-anhlikwn-paidiwn-kai-oplismos-se-sunenteujeis-apo-bouleutes-tou-a#ixzz2nIbMBqfm

 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: