Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Στον κομμουνιστικό παράδεισο της Βόρειας Κορέας οι πολιτικοί αντίπαλοι εξαϋλώνονται! ΒΙΝΤΕΟ


   

Αυτοί είναι πραγματικοί κομμουνιστές και άξιοι απόγονοι του μεγαλύτερου εγκληματία όλων των εποχών, του Στάλιν. Ο λόγος για το κομμουνιστικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας και τα όσα συνέβησαν εκεί με το μέχρι πρότινος νούμερο 2 του κόμματος, το οποίο έπεσε σε δυσμένεια με αποτέλεσμα η τύχη του να είναι εκ των προτέρων προκαθορισμένη.
Ο Γκινγκ Σονγκ-Τάεκ, θείος του «ηγέτη» της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και δια πυροβολισμού, με την δικαιολογία ότι «ετοίμαζε πραξικόπημα». Πολύ ενδιαφέρον, όμως, έχει το τι προηγήθηκε της εκτέλεσης, καθώς ο Γκινγκ Σονγκ-Τάεκ εξευτελίστηκε πλήρως με την σκηνοθεσία της σύλληψής του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κόμματος. Με συνοπτικές διαδικασίες τον πέρασαν από στρατοδικείο, κρίθηκε προδότης και στήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι το γεγονός ότι μετά την δημόσια σύλληψή του ο θείος του «ηγέτη» δεν εξαφανίστηκε απλά από το προσκήνιο, αλλά και από όλες τις φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν να συνοδεύει τον ανιψιό του! Το πρόσωπό του «σβήστηκε» ακόμη και από το ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες και αφορούσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν!
Με φωτογραφικές μεθόδους και με φρασεολογία που παρέπεμπε στην Σοβιετική Ένωση της δεκαετίας του 1930, όπου ο Στάλιν «έσβηνε» από τις φωτογραφίες όσους έπεφταν σε κομματική δυσμένεια και εκτελούνταν, το Βορειοκορεατικό καθεστώς έδειξε πως ο κομμουνισμός παραμένει απαράλλαχτα εγκληματικός όσα χρόνια και αν περάσουν. Ένα καθεστώς οικογενειακό, γραφειοκρατικό, αντιλαϊκό, εγκληματικό, το οποίο αποτελεί πρότυπο για τα εγχώρια «ορφανά» του Στάλιν, το ΚΚΕ.
Ευτυχώς, για κάτι φουκαράδες τύπου Μπογιόπουλος και Σια, που το ΚΚΕ δεν είναι εξουσία σ΄αυτόν τον Τόπο. Εκτός από την διαπόμπευση από το κόμμα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, η κλίκα του Κουτσούμπα ακολουθώντας τα παραδείγματα του Στάλιν και του σύγχρονου ψυχάκια από την Βόρειο Κορέα θα τους «εξαφάνιζε» κι αυτούς με την… ταξικά αποτελεσματική μέθοδο του Photoshop.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια: