Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ομολογία της αριστερής τρομοκρατίας: διευθυντής νοσοκομείου καταγγέλλει βουλευτή του Σύριζα


Ομολογία της αριστερής τρομοκρατίας: διευθυντής νοσοκομείου καταγγέλλει βουλευτή του Σύριζα
Τις πρακτικές της κλαδικής ΠΑΣΟΚ έχουν υιοθετήσει πλήρως τα φυντάνια του Σύριζα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως όχι μόνο κυβέρνησε η Αριστερά στην Ελλάδα αλλά κυριαρχεί μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς του κρατικού μηχανισμού, καθιστώντας το δημόσιο, στρατώνα του κρατικοδίαιτου κομματικού τους στρατού.
Καταγγελία λοιπόν εις βάρος του βουλευτή Σύριζα Ρεθύμνου, Α. Ξανθού, έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου Ξυπολυτάς. Ο διοικητής είχε το θάρρος να καταγγείλει πρακτικές που ακολουθούνται σε όλη την Ελλάδα, με απειλές και τρομοκρατία, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα ρουσφέτια και οι αναξιοκρατικές απαιτήσεις των «αντισυστημικών» της Αριστεράς.
Σύμφωνα με την καταγγελία του διοικητή του νοσοκομείου, ο βουλευτής του Σύριζα τον επισκέφθηκε μαζί με καθηγητή πανεπιστημίου του οποίου το όνομα δεν συγκράτησε, και απαίτησαν ρουσφέτι. Συγκεκριμένα, με απειλητικό ύφος ζητήθηκε η ανάκληση μετακίνησης νοσηλεύτριας από το πνευμονολογικό ιατρείο στα ΤΕΠ. Στην περίπτωση που η απαίτηση δεν θα ικανοποιούνταν, τότε ο βουλευτής εκβίασε με κινητοποιήσεις ούτως ώστε να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στον διοικητή και στη λειτουργία του νοσοκομείου.
Η επιστολή του διοικητή αναφέρει: «είχε έλθει με σκοπό να μου κάνει συστάσεις. Να προσέχω στις δημοσιεύσεις μου τον... ΣΥΡΙΖΑ! Θα έμπλεκα άσχημα... Τώρα γνωρίζουν όλοι ότι σιώπησα, κατάπια την ύβρη και την απειλή, υποχώρησα. Μάλιστα, ομολογώ, συμμορφώθηκα κάπως, απέφευγα έκτοτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του είχε διατυπωθεί δημόσια, σε κείμενο μου»! Επιπλέον, σύμφωνα με τον διοικητή «προ ημερών ήλθε για ρουσφέτι (σ.σ. ο βουλευτής του Σύριζα). Τον συνόδευε ένας καθηγητής Πανεπιστημίου όπως συστήθηκε, δεν συγκράτησα όνομα. Να ανακληθεί η μετακίνηση της βοηθού μοναδικό θέμα, αρνήθηκε όποια συζήτηση για σοβαρότερα».
«Κάνει τέτοια πράγματα η Αριστερά;», θα αναρωτηθεί ο μέσος Έλληνας που βομβαρδίζεται καθημερινά από τα κανάλια και τις φυλλάδες για το ήθος, τις αξίες και τα ιδανικά των στελεχών της εγχώριας Αριστεράς. Κάνει τέτοια και πολύ χειρότερα, είναι η απάντηση και η κατάσταση επιδεινώνεται από την ενθάρρυνση της ασυδοσίας των αριστερίστικων συμμοριών από τον Σαμαρά και την ψοφοδεξιά. Δεν τρέφουμε την παραμικρή αυταπάτη πως θα παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές για να τηρηθεί ο Νόμος, διότι τα στελέχη των κομμάτων-συμμοριών της Αριστεράς είναι υπεράνω των νόμων, διότι είναι «δημοκράτες»!
Υ.Γ. Ημερήσια εφημερίδα δημοσιοποίησε μία ακόμη ενέργεια βουλευτή του Σύριζα, η οποία πιστοποιεί το γεγονός της αριστερίστικης ασυδοσίας. Ο βουλευτής Καστοριάς του Σύριζα Διαμαντόπουλος, παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό στο ΕΠΑΛ Καστοριάς. Απέφυγε μετά βδελυγμίας τον αγιασμό από τον ιερέα ενώ στη συνέχεια έβγαλε πολιτικό και ιδεολογικό λογύδριο προς τους μαθητές, επιχειρώντας την μαρξιστική τους κατήχηση. Αναρωτηθείτε μονάχα, την αντίδραση των κομμάτων, καναλιών, εφημερίδων και συνδικαλιστών καθηγητών, εάν το ίδιο συνέβαινε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτά για να δει ο καθένας, πώς εννοούν κάποιοι την «δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: