Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ - Ούτε την ιστορία της Μακεδονίας δεν μπορούν να εγγυηθούν


Σ.Αντιπληροφόρησης: Οπως έχουμε επισημάνει εκατοντάδες φορές, ο Διεθνής Σιωνισμός έχει προσπαθήσει αρκετές φορές απο όταν εγκαταστάθηκαν στην Θεσσαλονίκη οι Εβραίοι επι τουρκοκρατίας, να αποκοπεί η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη απο την ελληνική κυριαρχία. Οχι μόνο εδαφικά αλλά ΚΥΡΙΩΣ ιστορικά!!! Για να μπορούν εύκολα να κυριαρχήσουν θέτοντας τους δικούς τους κανόνες.
Ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς είναι Εβραίος. Επίσης Εβραίος και ο σύμβουλος του Γκρουέφσκι.
Επίσης Εβραίος είναι και ο χρηματοδότης των Σκοπίων Τζόρτζ Σόρος.
Εβραίοι ήταν και οι βουλευτές του ΚΚΕ(Μπεναρόγια,Βεντούρα κτλ) που ζητούσαν την δεκαετία του 20' να αυτονομηθεί η Θεσσαλονίκη.

Και αν ψάξετε στην Αντιπληροφορηση θα βρείτε πολλούς και διάφορους Εβραίους Σιωνιστές που προωθούσαν αν τις δεκαετίες την απόσχιση της Μακεδονίας απο την Ελλάδα.

Για αυτό άλλωστε αποκαλούν ακόμη και σήμερα "Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων" την Θεσσαλονίκη.

Οσον αφορά τους Εβραίους και το Μακεδονικό ζήτημα διαβάστε αυτό το σπάνιο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει γιατί οι Εβραίοι ήταν ενάντια στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας απο τους Ελληνες και υπονόμευαν κάθε ελληνική προσπάθεια απελευθέρωσης της απο τον Τουρκικό ζυγό.


"ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ"



Η Ελλάδα επιδιώκει άμεση λύση για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», επισημαίνοντας ότι «το 'Βόρεια Μακεδονία' ταιριάζει στο πλαίσιο της λύσης που θέλουμε».
Παράλληλα, ο Δημήτρης Δρούτσας επανέλαβε την ελληνική θέση για ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων.


Απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ                                                                                          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: