Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η φάρσα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος!και οι κακοί Γερμανοί! Οι καλοί Εβραίοι και οι καλύτεροι κουμμουνιστές που έσφαζαν!..

 Omasolympostv Hellas 

Σε αυτό τον κόσμο μπορούμε να αμφισβητήσεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το αν ο Ιησούς Χριστός υπήρξε, αν υπάρχει ζωή στον Άρη, αν υπάρχουν εξωγήινοι ή γιατί το τοστ προσγειώνεται πάντα με τη μύτη προς τα κάτω από την πλευρά της μαρμελάδας. Αλλά ποτέ δεν αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία.
Και το γεγονός ότι δεν συζητάει κάνεις για αυτό το θέμα είναι γιατι σε περισσότερες από 30 χώρες, τιμωρείται με πρόστιμο ή φυλάκιση έως δύο ετών οποίος αρνείται ένα τέτοιο γεγονός!!! οποιος θέλει να αρνηθεί το Ολοκαύτωμα αποτελεί έγκλημα στον Ποινικό Κώδικα!!!.στην Ισπανία με νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση που εισήχθη πρόσφατα(μια απο τα ίδια και εδώ). Ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι "ειλικρινής φίλος" του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ -η εβραϊκή ένωση στην Ισπανία ήταν ικανοποιημένη,.αυτό έγινε στα τέλη του 2012 στην Ισπανία ποινικού κώδικα που περιλαμβάνει την άρνηση σας για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, και έκλεισε το μάτι στην εβραϊκή κοινότητα!.
Απλά παρατηρώντας αυτά τα μέτρα, ειναι απογοητευτικό. Αλλά τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου; ήταν πραγματικά μια δίωξη και γενοκτονία του εβραϊκού λαού; Ναι και όχι. Τυφλή επίσημη θεωρία μας λέει ότι 6.000.000 Εβραίοι ήταν λέει που σκοτώθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο, αλλά αν αρχίσουμε να επανεξετάζουμε τα στοιχεία υπάρχει κάτι λάθος. Για αρχή δεν υπήρξε ποτέ έξι εκατομμυρίων Εβραίων στα γερμανικά στρατεύματα ήταν λιγότερο από 4 εκατομμύρια.
Αν αναφέρουμε τους καταλόγους των θανάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι αριθμοί αλλάζουν δραματικά, σε 370.000 νεκρούς.
Προσοχή όμως, αυτά τα 370.000 δεν εξολοθρεύτηκαν! απλά έχασαν τη ζωή τους, καθώς 62 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου,μαζί με Εβραίους και άλλοι απο την πείνα, τον τύφο. αν και 60 εκατομμύρια άνθρωποι και "μόνο" 370.000 Εβραίοι έχασαν τη ζωή τους, γιατί μπορεί να θεωρηθεί ως δίωξη ή ένα σχέδιο εξόντωσης του εβραϊκού λαού;
άλλος ένας μύθος, μας έχουν πει για αυτά τα "στρατόπεδα θανάτου" οι Εβραίοι δηλητηριάστηκαν με αέρια σε θαλάμους αερίων. Λοιπόν, Υποτίθεται ότι το αέριο που χρησιμοποιήθηκε για φυσικό αέριο οπως λένε οι Εβραίοι ήταν "Zyklon B", αλλά αυτό το αέριο είχε χρησιμοποιηθεί από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και ως ένα ισχυρό φυτοφάρμακο και απολυμαντικό. Και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χρησιμοποιήθηκε για να εξυπηρετήσει την απολύμανση σε ορισμένες περιοχές.
Είναι αρκετά ειρωνικό, επειδή πολλοί άνθρωποι πέθαναν από τύφο, μια ασθένεια που μεταδίδεται από την κακή υγιεινή και την συσσώρευση ψειρών, και είναι ειρωνικό πραγματικά γιατί αν οι Ναζί είχαν χρησιμοποιησεί σε μεγάλες ποσότητες το "Zyklon B" πολλοί άνθρωποι δεν θα είχαν πεθάνει από τύφο. Επιπλέον, σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένας επιζών των στρατοπέδων συγκέντρωσης που θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έχει δει Γερμανό να δηλητηριάζει με αέρια σε τομέα συγκέντρωσης!!.
στρατόπεδα θανάτου
Και όχι,δεν έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί επισήμως οτι έριχναν αέρια στους κρατουμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. επίσης η ανταμοιβή των $ 50.000 σε οποίους μπορούν να βρουν θαλάμους αερίων! πραγματικά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπήρχαν θάλαμοι αερίων που λένε.
Το ποσό αυτό έχει κατατεθεί σε μια τράπεζα και είναι ακόμα σε αναμονή για κάποιον που μπορεί να δώσει αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία. Ίσως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αναφέρονται στα λίγα έγγραφα, απο στρατιώτες Ναζί που ισχυρίζονται ότι είχαν θαλάμους αερίων. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω λέγοντας ότι αυτά τα λίγα έγγραφα ειναι είτε πλαστά (όπως η περίπτωση Poliakov) ή αναγκάστηκαν να υπογράψουν μετά από πολύωρες συνεδριάσεις βασανιστηρίων από τους ανακριτές άγριους ​​Εβραίους.
πώς ξεφορτώθηκαν τόσα πολλά πτώματα; Ιστορία λέει ότι τα έκαψαν. Αλλά σε κάθε βιβλίο της ιατροδικαστικής Μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεται περίπου 40 ώρες για να καίει ένα ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας τα μέσα εκείνης την εποχής, ήταν το ξύλο ή το πετρέλαιο ως καύσιμο. Δεδομένου ότι τα γερμανικά στρατεύματα δεν είχαν μεγάλες ποσότητες καυσίμων, αυτό σημαίνει ότι για να κάψεις 6 εκατομμύρια πτώματα θα χρειάζεται όχι λιγότερο από 240 εκατομμύρια ώρες αποτέφρωσης.
Υποθέτοντας ταυτόχρονα μέχρι και 1000 άτομα, 240.000 ώρες για να αποτεφρωθούν 6.000.000 πτώματα είναι 240.000 ώρες, ακριβώς 10.000 ημέρες, δηλαδή: μόλις πάνω από 27 χρόνια. Δηλαδή, αν οι Γερμανοί είχαν αποτεφρώσει 1.000 Εβραίους, ταυτόχρονα, και αποτελεσματικά και συνεχώς από το 1940, θα είχε ολοκληρωθεί η αποτέφρωση των 6 εκατομμυρίων Εβραίων το 1967!!!. αστα λαβιστα! λογική! Και τι συμβαίνει με οτι απομένει μετά την αποτέφρωση; στάχτες που απομένουν μετά την αποτέφρωση ενός ανθρώπινου σώματος, που ζυγίζουν μεταξύ 2,5 και 4,5 Kg. φαντάσου ήταν 6.000.000, αυτό σημαίνει ότι κάπου θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ 15-27 εκατομμύρια κιλά τέφρας, χωρίς τον υπολογισμό του καυσίμου που χρησιμοποιήθηκε.
Τέλος πάντων, δεν έχει βρεθεί πουθενά μια απο την εν λόγω ποσότητα τέφρας. Επιστρέφοντας στο θέμα με κάποια στοιχεία βλέπουμε ότι, σύμφωνα με το World Almanac της αμερικανικής εβραϊκής Επιτροπής (World Almaneque η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή) είχε το 1938 περίπου 15.688.259 Εβραίους σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το New York Times, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από τον W. Balswin, το 1948 ο παγκόσμιος εβραϊκός πληθυσμός ήταν 18.700.00 άνθρωποι.15 εκατομμύρια το 1938 αν αφαιρέσουμε με τους ισχυρισμούς 6 εκατομμύρια του ψέματος ουπς, συγγνώμη, εννοούσα Ολοκαυτώματος, μένουν μόνο 9 εκατομμύρια. Είναι απολύτως αδύνατο ότι απο τα 9 εκατομμύρια να πήγε 18 εκατομμύρια το 1948 σε πληθυσμό στον κόσμο, είναι δυνατόν να διπλασιάσουν τον αριθμό τους σε τρία ή τέσσερα χρόνια;;. Ούτε καν είναι δυνατή σε 10 χρόνια η αύξηση του πληθυσμού σε τέτοιο βαθμό!.
ΑΠΌΔΟΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ el.wikipedia.org,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ! !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (απαγορεύεται η αντιγραφή σε blog σελίδες με www!) το κερασάκι ΕΒΡΑΙΟΣ ιστορικός ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ! !
Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα «Ελλάδος» ιδρύθηκε φυσικά από …ΜΗ Έλληνες, με πρωτοστάτη έναν πράκτορα δάσκαλο, που δεν είχε γεννηθεί καν στον Ελλαδικό χώρο.Αφού έστησε το κίνημα και το επάνδρωσε με ορδές καθυστερημένων, φυσικά μετακόμισε στην πατρίδα του, στο …Τελ Αβίβ.Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)
Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο. Μετά την διάλυσιν των πρώτων εθνικών ομάδων αντιστάσεως στα μωραΐτικα βουνά, εξετελέσθησαν πολλές εκατοντάδες εθνικοφρόνων πολιτών με την κατηγορίαν του προδότου, συνεργάτου των Γερμανών και εχθρού του ΕΑΜ.
Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.
στρατόπεδα θανάτου
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΣΩΣ ΠΟΥΝ ΝΑΖΙ,ΑΛΛΟΙ Χ.Α , ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΤΛ, ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ Ε ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΚΥΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.(ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ) ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ,,, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΊΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΝ ΠΙΑ,)! ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΝΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΕΚΤΙΖΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ !!ΦΩΤΟ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕ ΣΊΔΗΡΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ (ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ) ΠΟΥ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΣΑΚΙΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…” . ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΑΝ ROBOT ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ! ΣΧΟΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,,, ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΛΕΠΕ ΠΟΣΤ ΕΑΜ ΚΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! Ο ΥΠΝΟΣ ΘΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΜΕ ΚΤΛ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!!!
 http://mhnpetaslefta.blogspot.gr                                                                           ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: