Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Πως χειραγωγείται η κοινή γνώμη, να λυπάται τους κακόμοιρους μετανάστες!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ:

Πως χειραγωγείται η κοινή γνώμη, να λυπάται τους κακόμοιρους ΔΗΘΕΝ μετανάστες!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ:Πως χειραγωγείται η κοινή γνώμη, να λυπάται τους κακόμοιρους ΔΗΘΕΝ μετανάστες!

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ: Πως θα τους… βαφτίσουν Έλληνες και θα τους δώσουν δουλειές (Tις δικες σας και των παιδιων σας)
Σίγουρα θα θυμάστε όλοι το περιστατικό με την "κακομοιρη" οικογένεια μεταναστών που "κακοποιήθηκε βάναυσα" απο την αστυνομία και πεταχθηκε στις σιδηρογραμμες του τραίνου,στα σύνορα της Ουγγαριας. Άλλωστε πως να μην την έχετε δει....φρόντισαν γι αυτό ολα τα πανευρωπαικα κατευθυνομενα ΜΜΕ που έπαιζαν την συγκεκριμένη σκηνή απο το πρωί μέχρι το βράδυ ώστε να εμπεδωθεί καλά μέσα στον εγκέφαλο και το υποσυνείδητο σας.
Αυτό που δεν ξέρετε ειναι οτι όλο αυτό ήταν στημένο.!!!!!! Το τάισμα του κουτόχορτου πάει σύννεφο....γιατι τα προβατακια πρέπει πάλι να μπούνε στο μαντρί.....Δείτε το βίντεο και μετα κάποιοι βελαξτε με την ησυχία σας η δειτε το survivor ......



Την ελληνοποίηση των Λαθρο-μεταναστών προβλέπει κρυφό σχέδιο του Μαξίμου που άρχισε να εξυφαίνεται από τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσιέυμα της εφημερίδας «Παραπολιτικα», στο επονομαζόμενο σχέδιο SAMSON προβλέπεται η χορήγηση άδειας παραμονής μεταναστών σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, αλλά και η εξασφάλιση άδειας εργασίας σε διαφορες ειδικότητες στην Ελληνική αγορά
. Όπως μάλιστα σημειώνουν τα «Παραπολιτικά», οι σχετικές υπογραφές, έπεσαν εκ κρυπτώ τον περασμένο Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: